Samsung LT24D391EW – combinatia optima dintre monitor si televizor

Pentru cei care folosesc monitorul mai mult decat televizorul avem astazi o recomandare pentru un produs 2 in 1. Este vorba despre un monitor care poate fi utilizat si pe post de televizor, sau invers, in functie de necesitatile fiecaruia. Samsung LT24D391EW se adreseaza persoanelor care nu doresc sa plateasca in plus pentru doua device-uri care in esenta fac cam acelasi lucru. Face parte din seria 2015, fiind un model cu design elegant si modern care se va integra cu usurinta in orice camera din locuinta.

Eu personal recomand sa fie cumparat online, in felul acesta nu doar ca veti reduce din timpul pierdut prin magazine dar veti avea si transportul asigurat pana la locuinta. Cel mai bun pret eu l-am gasit aici, transportul fiind inclus. Garantia oferita de producator este cea uzuala de 24 de luni insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Vorbim totusi despre un produs premium, deci nu cred ca veti ajunge la garantie in primii 3-4 ani de zile.

Samsung LT24D391EW din fata

Fiind vorba despre un model 2015 aceste beneficiaza de design-ul Touch of Color de la Samsung, un aspect deosebit care va atrage atentia. Modelul LT24D391EW a fost fabricat pentru a surprinde lumina din jur intr-un mod placut, fiind totodata prevazut cu o rama subtire, cu un corp negru si elegant si cu un picior transparent, pentru a crea un aspect elegant si rafinat. Piciorul monitorului din cristal transparent straluceste in lumina cu o nuanta deosebita de albastru pentru un nivel perfect al vizionarii. Functia de inclinare mareste campul de vizualizare si maximizeaza confortul vizionarii.

Poate fi utilizat atat cu suportul din fabrica dar poate fi montat si pe perete, cu ajutorul unui suport compatibil VESA. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, nu dispune de functii Smart, fiind foarte usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este potrivita ca si marime, butoanele uzuale fiind asezate la indemana, dupa numai cateva minute de utilizare aproape ca le inveti asezarea.

La capitolul audio acesta vine dotat cu un sistem format din doua difuzoare cu o putere maxima de 10 wati. Sunetul generat de acestea este unul suficient de puternic si clar, mai ales daca alegem sa ne raportam la diagonala ecranului. Display-ul are o marime de 59 centimetri, fiind perfect pentru functia de monitor. Acelasi lucru il pot spune si daca este utilizat pe post de TV, insa pentru incaperi mai mici. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080, adica FullHD. Calitatea imaginilor este cea cu care Samsung ne-a obisnuit, culori vii si naturale impreuna cu un unghi de vizibilitate excelent.

Fiind vorba despre un display LED consumul de energie este unul redus, numai 23 wati atunci cand functioneaza. Nu lipseste tunerul digital DVB-T/C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. De asemenea este prezent si playerul multimedia integrat, acesta poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar HDD extern cam orice fisier audio, foto sau video.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *