Samsung LT22E390EW – monitorul perfect, dublat de un televizor ideal

Ramanem astazi tot la categoria televizoare insa de aceasta data aducem in prim plan un model ceva mai special, acesta fiind echipat cu functie de monitor. Este recomandat in special persoanelor care isi doresc un device bun atat pentru functia clasica de TV dar care doresc utilizare acestuia si pe post de monitor pentru laptop sau PC. Fiind vorba despre un produs 2 in 1, pretul este ceva mai ridicat, mai ales daca alegem sa il comparam cu un televizor clasic, utilizat doar pentru functia de TV.

Recomand achizitionarea acestuia online, in felul acesta scapati de timpul pierdut prin magazin plus ca transportul pana la locuinta este gratuit. Eu recomand acest magazin, nu doar pentru seriozitate dar si pentru cele mai bun preturi. Garantia oferita de producator este de 24 luni insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. LT22E390EW face parte din seria 2015, fiind un model cu design modern si elegant, asa cum ar trebui sa arate orice TV.

Samsung LT22E390EW din fata

Asa cum se poate observa si din imagini, aspectul acestuia aduce foarte mult cu un monitor obisnuit insa daca renuntam la suportul din fabrica acest aer de monitor dispare. Rama din jurul ecranului este ultrasubtire pe toate cele patru laturi, in special pe cea inferioara. Pe langa faptul ca ii confera un aspect minimalist si modern, acesta atrage privirea spre ecran in mod natural. Poate fi utilizat cu suportul pentru birou sau poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport compatibil VESA (acest trebuie cumparat separat).

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind foarte simplu si usor de configurat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este mica insa butoanele sunt foarte bine asezate, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Raspunde bine la comenzi, chiar si posturile HD care necesita mai mult semnal se schimba aproape instant. La capitolul audio acest model este dotat cu doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Sunetul generat de acestea este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand este aproape de maxim.

Diagonala de 55 centimetri il face perfect ca monitor si foarte bun pentru incaperile mai mici, daca alegeti sa il utilizati pe post de TV. Rezolutia maxima de 1920 x 1080 pixeli asigura o calitate superioara a imaginilor afisate, culori vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul excelent, practic imaginile pot fi urmarite din orice unghi fara probleme.

Pentru ca in esenta este vorba despre un TV acest model este unul echipat atat cu tuner digital DVB-T/C dar si cu slot CI+, ambele necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. De asemenea este prezent si playerul multimedia integrat, acesta poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk-ul extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *