Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W – masina de spalat rufe pentru spalare eficienta chiar si cu apa rece

Curatenia, mancarea si spalarea hainelor murdare reprezinta in mare parte atributiunile femeii, insa sunt convinsa ca nu se supara daca primeste ajutor si din partea altor membri ai familiei. In cazul in care lucrul acesta nu se intampla, iar ea este nevoita sa le faca singura pe toate, inseamna ca are nevoie neaparat de aparate electrocasnic moderne, care sa-i usureze munca si sa o ajute sa fie mult mai eficienta.

Astazi discutam despre noua masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W, ideala pentru familiile formate din 4-6 membri, deoarece are capacitate de incarcare de 6 kg si viteza de centrifugare de 1000 rotatii pe minut, si poate spala o cantitate medie de haine. Masina este SLIM, masoara 85 x 60 x 40 centimetri, se integreaza perfect in spatiile inguste si are design modern, usor curbat, pentru o estetica mai atragatoare.

Noul model poate fi cumparat online cu un pret special verifica oferta actuala si beneficiaza de transport gratuit pana al domiciliul tau, plus garantie asigurata pentru o perioada de 2 ani de zile. Sunt convinsa ca si tie o sa-ti placa, pentru ca Samsung nu este o masina eficienta, silentioasa si foarte accesibila din punct de vedere financiar, ci si usor de programat, datorita afisajului LED cu butoane plate, care reactioneaza la cea mai mica atingere.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W deschisa

Spre deosebire de alte modele pe care am avut ocazia sa le intalnesc pana acum, aici am gasit multe optiuni moderne care imbunatatesc performantele ciclului de spalare, dar si consumul de resurse. Una dintre ele este Eco Bubble, care amesteca detergentul cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare, generand bule de spuma ce patrund in tesaturi mai rapid decat detergentul concentrat. Astfel, rufele vor putea fi spalate la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda, economisind in acelasi timp energie electrica si apa. Samsung face parte din clasa de eficienta energetica A++ si consuma doar 8580 litri apa/an.

Grila de programe are 15 optiuni de spalare (rapid, bumbac, lana, sintetice, culori inchise, etc), insa nu acestea au reusit sa-mi atraga atentia in mod deosebit, ci functiile si sistemele speciale pe care le-am gasi la acest model, cum ar fi: autodiagnosticare – detecteaza si diagnosticheaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri, sistem detectare spuma, selector centrifugare, siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe tot parcursul programului si programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore.

Aceasta se poate lauda si cu Diamond Drum, tambur special ce ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Aici hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei, previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora. De asemenea, daca speli mai multe incarcaturi, una dupa alta, fara modificarea setarilor, nu mai e nevoie sa reprogramezi ciclul de fiecare data, pentru ca functia Memo Ultimul Program stocheaza ultima setare utilizata, chiar daca masina de spalat a fost oprita. Este suficient sa apesi pe butonul de pornire.

Asadar, daca iti place si doresti sa ti-o cumperi, ti-o recomand cu toata increderea, pentru ca raportul sau calitate-pret este excelent! Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W este capabila sa-ti ofere performante ridicate la fiecare ciclu de spalare, precum si costuri reduse la facturile de utilitati, sunt convinsa ca nu o sa regreti aceasta decizie!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *