Samsung AR24JSFNCWKNEU – ideal pentru spatii largi – putere mare de racire

Daca esti in cautarea unui aparat de aer conditionat puternic, capabil sa raceasca rapid intreaga locuinta atunci modelul despre care vom discuta astazi cu siguranta se va mula perfect cerintelor tale. Samsung AR24JSFNCWKNEU il recomand in special celor cu nevoi speciale (spatii comerciale sau birouri) sau celor care nu doresc instalarea mai multor aparate de acest gen doar pentru a putea raci intreaga locuinta. Recomand montarea acestuia intr-un hol, in felul acesta poate raci uniform si usor toate camerele din apartament sau casa.

Eu l-am cumparat online de aici, avand nu doar cel mai bun pret disponibil dar si transportul gratuit. De asemenea in functie de preferinte se poate extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. Aceasta asigurare este destul de utila, in conditiile in care discutam despre un produs care va fi folosit cel putin 7-8 ani de zile. In pret nu este inclus nici kitul de instalare si nici montajul – acesta se plateste separat, dupa achizitionare catre firma care se ocupa de instalare. Firma contractata trebuie sa fie autorizata de producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator.

Samsung AR24JSFNCWKNEU din fata

Fiind vorba despre un model din noua generatie marca Samsung design-ul acestuia este complet schimbat – unitatea interioara este in forma de triunghi, in felul acesta se asigura o racire puternica facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa. Informatiile despre temperatura setata, programul utilizat precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe telecomanda – acolo fiind prezent un mic display LCD. Asa cum am precizat de la inceputul acestui review cei 24000 BTU pe ora sunt suficienti pentru a putea raci fara probleme spatii largi precum si apartamente mai spatioase.

Consumul de energie este unul redus, atunci cand este folosit pentru racire acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++ cu un consum de 2060 wati iar atunci cand este folosit pentru incalzire acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A cu un consum de 2350 wati. Consumul redus este posibil datorita compresorului tip Inverter, acesta face posibila functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura scade pana la maxim -15 grade.

Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie unul curat, lipsit de bacterii, virusi si alte impuritati Samsung AR24JSFNCWKNEU este dotat cu filtru FullHD – acesta se poate scoate foarte usor si se spala la jet de apa atunci cand este nevoie. Functiile din dotarea acestuia sunt cele clasice, intalnite de obicei la orice aparat de acest gen: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Este prezenta si functia de autocuratare, aceasta curata traseul aparatului de fiecare data cand acesta este inchis – pentru a opri dezvoltarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *