Samsung AR24HSFSAWKNEU – aer conditionat cu putere mare de racire si functii Smart

Anul trecut eram in cautarea unui aparat de aer conditionat puternic, capabil sa raceasca biroul de la munca – vroiam ceva de calitate care sa poate fi programat de la distanta. Eram constient ca pretul va fi unul pe masura deci nu ma asteptam sa gasesc un chilipir. Dupa lungi cautari am descoperit modelul AR24HSFSAWKNEU de la Samsung, acesta fiind dotata cu functie WiFi care imi permitea sa il deschid chiar inainte sa plec de acasa spre birou, astfel ajuns acolo temperatura era una optima.

Eu l-am cumparat de aici, avand cel mai bun pret disponibil online precum si transportul gratuit. In plus, contracost se poate extinde si perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, aceasta optiune fiind optionala. In pretul de achizitie nu este inclus kitul de instalare si nici montajul – acesta se plateste separat dupa cumpararea aparatului, catre firma contractata. Atentie, aceasta trebuie sa fie autorizata de catre producator in caz contrar riscati sa pierdeti garantia. Din experienta personala pot spune ca pretul instalarii nu ar trebui sa depaseasca 300-350 lei – bineinteles acesta poate varia in functie de oras si firma.

Samsung AR24HSFSAWKNEU din fata

In comparatie cu modelele mai vechi acesta dispune de un design unic, in forma de triunghi, avand un orificiu de admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer, in felul acesta raceste mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare. Informatii legate de temperatura setata, programul folosit precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul LCD de pe telecomanda. Asa cum am precizat de la inceputul acestui review cei 24000 BTU sunt suficienti pentru o incapere spatioasa sau chiar pentru un apartament cu 4 camere. Consumul de energie nu este unul ridicat (raportat la puterea mare de racire) fiind incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire.

Fiind dotat cu compresor Inverter acest model nu doar ca are un consum redus de energie dar este mult mai silentios si poate fi utilizat chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la maxim -15 grade. Pentru ca aerul ventilat sa fie curat, lipsit de bacterii sau microbi Samsung AR24HSFSAWKNEU este dotat cu filtru FullHD – acesta este prezent in exterior, in partea de deasupra, fiind foarte usor de scos si curatat atunci cand este nevoie.

Functia WiFi este foarte utila deoarece cu ajutorul unei aplicatii pentru smartphone acesta poate fi controlat de la distanta. De asemenea functia Smart Installation diagnosticheaza aparatul si va asigura ca acesta este instalat perfect de catre inginerul de service. O alta functie foarte utila este si Smart Check, aceasta detecteaza si diagnosticheaza problemele in stadiu incipient si ofera solutii rapide si usoare de depanare. Sunt prezent si functiile clasice, pe care le intalnim de obicei la orice aparat de acest gen: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *