Samsung AR12KSWSBWKNZE – aer conditionat cu Wi-Fi Control, silentios si eficient!

In cazul unui aparat de aer conditionat, procesul de achizitionare trebuie privit ca si o investitie pe termen lung. Spun acest lucru deoarece, daca alegeti un model ieftin, pe parcurs este posibil ca diferenta de bani dintre acesta si unul mai scump, sa o platiti prin costul ridicat al facturii de energie electrica. Eu recomand un aparat de aer conditionat mai scump, care automat are un consum de energie redus. In felul acesta veti avea costuri reduse la energie iar in timp veti recupera banii platiti in plus la achizitionarea aparatului.

Din a doua categorie face parte Samsung AR12KSWSBWKNZE, un aparat de aer conditionat cu putere de racire medie, ideal pentru un apartament cu maxim 3 camere. Este un model din zona premium, fiind dotat cu optiuni si functii de top. De asemenea acestea se poate lauda cu consum de energie redus. Este aparut recent in Romania, fiind disponibil in doar cateva magazine online. Eu am gasit cea mai buna oferta online, inclus in pret fiind si transportul verifica oferta actuala. Instalarea se plateste separat, insa din experienta personala costul acesteia este undeva in jur de 350-450 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Trebuie ca firma sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni).

Samsung AR12KSWSBWKNZE din fata

De asemenea, magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. La exterior, aparatul dispune de un design triunghiular unic, intalnit doar la aparatele de aer conditionat marca Samsung. Acest design ii imbunatateste performanta, facand aerul rece sa circule prin casa mai repede, mai departe si mai amplu. Unitatea interioara este dotata si cu un mic display, unde vor fi afisate informatii legate de temperatura. Informatii detaliate cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt prezente pe display-ul LCD, prezent pe telecomanda.

Cei 12.000 BTU/h sunt de ajuns pentru climatizarea unei locuintei cu maxim 3 camere. Se poate folosi si pentru ceva mai spatios, insa atunci randamentul scade iar consumul de energie creste. Conform specificatiilor acest model este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri discutam despre un consum redus de energie care nu va creste cu mult factura la energie. Consumul redus este datorat in mare parte compresorului invertor digital. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face aparatul mult mai silentios decat unul clasic.

Pentru ca discutam despre un produs din zona premium, printre dotarile acestuia se numara si functia Virus Doctor si Easy Filter, care elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile si virusii, inclusiv virusii Influenza A si Corona, utilizand mai intai un filtru si apoi Virus Doctor. Astfel, aerul pe care il respirati ramane curat si sanatos. De asemenea, Samsung AR12KSWSBWKNZE este Wi-Fi Ready, asta inseamna ca poate fi controlat cu ajutorul telefonului, insa doar dupa instalarea unui adaptor WiFi. Acesta se cumpara separat, insa pana acum nu l-am gasit in niciun magazin online.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Samsung AR12KSWSBWKNZE – aer conditionat cu Wi-Fi Control, silentios si eficient!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *