Samsung AR12KSFPEWQNZE – aer conditionat din generatia 2016, dotat cu Filtru HD antibacterian

Din noua generatie de aparate de aer conditionat marca Samsung, aducem astazi la review un model accesibil, cu consum redus de energie, potrivit pentru un apartament sau o locuinta cu maxim 3-4 camere. Aparut recent pe piata din Romania, acest model este ideal pentru persoanele care nu si-au instalat pana in momentul de fata un aparat de aer conditionat in locuinta. Recomand achizitionarea acestuia din timp, in felul acesta instalarea se poate face intr-un timp relativ scurt, in sezonul estival puteti astepta pana la maxim 2 saptamani pentru montaj.

Cel mai bun pret pentru Samsung AR12KSFPEWQNZE l-am gasit online aici verifica oferta actuala, inclus fiind si transportul. Trebuie mentionat faptul ca vine fara kit de instalare. Garantia inclusa de producator este de 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Instalarea aparatului trebuie facuta de catre o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie.

Samsung AR12KSFPEWQNZE unitate interioara

Asa cum specifica si producatorul, acesta aparat are un design delicat, cu un panou lucios de culoare violet inchis. Gradatia inchisa a culorii ii ofera o frumusete extraordinara. Este usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra, fara sa afecteze in vreun fel aspectul acesteia. Dimensiunile sunt cele standard, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor de acest gen.

Desi discutam despre un aparat de aer conditionat cu putere maxima de racire/incalzire 12.000 BTU, acesta foloseste compresor cu tehnologia Smart Inverter, astfel nu doar ca utilizeaza mai putina energie decat modelele conventionale, ci au si castigat una dintre cele mai bune evaluari Seasonal Energy Efficiency Rating (SEER), de A+++/8.5 (Seria K, 9k). Utilizand intreaga capacitate a compresorului, acestea ajung rapid la temperatura dorita, mai repede chiar decat modelele fara invertor. In plus, aparatele de aer conditionat cu Smart Inverter ajusteaza fluctuatiile pentru a mentine o temperatura constanta si, in acelasi timp, a pastra linistea.

Conform specificatiilor acest model este incadrat in clasa de consum energetic A+, avand un consum de 1220 atunci cand este utilizat pentru incalzire, si 1130 atunci cand il folositi pentru racire. In ambele situatii consumul este unul scazut. Functiile acestuia sunt cele standard, mai exact: racire, incalzire, ventilare, dezumidificare, auto si sleep/night mode.

Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, cei de la Samsung folosesc un filtru Full HD 60, acesta ofera o filtrare imbunatatita, eliminand chiar si cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat intr-un aer curat si energizat. Curatarea acestuia se face la jet de apa. La final de articol, pot spune ca Samsung AR12KSFPEWQNZE este un aparat de aer conditionat cu raport pret/calitate excelent, recomand celor care isi doresc un produs de calitate cu functii si optiuni premium.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Samsung AR12KSFPEWQNZE – aer conditionat din generatia 2016, dotat cu Filtru HD antibacterian

  1. pare ok, mai ales ca cei de la samsung chiar fac treaba buna, eu unul sunt foarte multumit de toate produsele pe care le ama vut de la acest producator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *