Samsung AR12JSPFAWKNEU – aer conditionat cu functii Smart, special pentru pasionatii de tehnologie

Daca este pasionat de tehnologie si vrei sa fii iconjurat de device-uri Smart, atunci acest aparat de aer conditionat nu trebuie sa-ti lipseasca din locuinta. Se pare ca cei de la Samsung s-au gandit si la cei care isi doresc ceva mai mult decat un simplu aparat de aer conditionat. AR12JSPFAWKNEU iti permite sa controlezi aerul conditionat de la distanta, astfel ca odata ajuns acasa temperatura din incapere este una potrivita – practic nu trebuie sa mai suporti temperatura ridicata din locuinta pana cand aparatul reuseste sa raceasca intreaga locuinta.

Cel mai bun pret pentru acest model l-am gasit aici, avand in acelasi timp si transportul gratuit. Trebuie stiut faptul ca inclus in pret nu este inclus kitul de instalare si nici montajul, acesta se plateste separat dupa achizitionare catre firma care se va ocupa de montaj. Desi este un model cu foarte mult functii si dotari pretul pentru instalare ramane acelasi pe care l-ati achita si in cazul unui aparat mai ieftin. Din experienta personala costul instalarii ar trebui sa ajunga undeva la 350-400 lei, bineinteles acesta poate varia in functie de fiecare oras. Firma care se va ocupa de instalare trebuie sa fie autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator.

Samsung AR12JSPFAWKNEU din fata

Unitatea interioara (singura care conteaza) arata foarte bine, design-ul acesteia este unul elegant si modern, astfel ca se poate integra fara probleme in orice camera din locuinta. In stilul caracteristic Samsung, aceasta nu are in dotare niciun display, informatiile legate de temperatura setata, treapta de ventilare precum si programul utiliat sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite chiar si la modelele mai vechi – in felul acesta puteti instala aparatul in locul unui aparat mai vechi, fara a fi necesare alte modificari (gauri in perete sau schimbarea suportului pentru unitatea exteriora).

Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru racirea rapida si economica a unui apartament cu maxim 3-4 camere. Poate fi utilizat si pentru spatii mai largi decat atat, insa atunci randamentul scade iar timpul pana la racirea efectiva creste. Indiferent ca este utilizat pentru racire sau incalzire acest model este incadrat in clasa de consum energetic A++, avand un consum extrem de bun. Acest lucru il pot confirma, utilizat zilnic cate 4-5 ore acest model mi-a crescut factura la energie cu aproximativ 70-80 lei.

Consumul scazut este posibil datorita compresorului tip Inverter Twin BLDC – acesta nu doar scade consumul dar face aparatul mai silentios si utilizabil chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade. Functiile din dotare sunt cele uzuale (racire, incalzire, ventilare si dezumidificare) insa sunt prezent si alte functii ceva mai speciale. Avand posibilitatea de se conecta la reteaua de internet din incapere acesta poate fi comandat prin intermediul smartphone-ului sau al computerului. Prin urmare, daca ati lasat aerul conditionat pornit cand ati plecat de acasa, opriti-l cu ajutorul smartphone-ului. De asemenea, puteti porni aerul conditionat inainte de a pleca acasa, pentru a ajunge intr-o casa cu o temperatura perfecta. Functia Wi-Fi va permite sa schimbati modurile, setati temperatura si multe altele, fara sa va ridicati de pe canapea.

De asemenea pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat acest model vine dotat cu un filtru de inalta densitate care inlatura cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat in aer curat, plin de energie. curatarea filtrului fiind foarte usoara. Acesta este prezent in partea frontala a aparatului, se scoate foarte usor iar mai apoi trebuie doar sa curatati filtrul cu un jet de apa care indeparteaza murdaria.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *