Samsung AR12JSFPEWQNZE – aer conditionat cu consum zero in starea de repaus

Daca nu ai reusit sa-ti montezi un aparat de aer conditionat pana acum afla ca nu este timpul pierdut, vara este abia la inceput iar temperaturile ridicate abia acum incep sa-si faca simtita prezenta. In aceeasi perioada mi-am instalat si eu aer conditionat, anul trecut. Modelul ales de mine este cel despre care vom discuta astazi, perfect pentru un apartament cu maxim 3 camere sau chiar pentru o locuinta cu dimensiuni reduse.

Eu l-am achizitionat online de aici, avand transport gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. In pretul de vanzare nu este inclus kitul de instalare si nici montajul – acesta se plateste separat catre firma care se ocupa cu instalarea aparatelor, aceasta trebuie sa fie autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator. In functie de oras si firma pretul pentru instalare poate ajunge sa coste maxim 300-350 lei.

Samsung AR12JSFPEWQNZE unitate interioara

Desi atunci cand l-am cumparat mi-am dorit un aparat eficient energetic si suficient de puternic incat sa poata raci apartamentul intreg pot spune despre Samsung AR12JSFPEWQNZE ca este un model elegant si modern care se poate monta fara probleme in orice locuinta, fara sa strice design-ul camerei. Unitatea interioara este complet alba, cu cateva LED-uri care indica functia folosita, pentru mai multe informatii referitoare la program, temperatura setata precum si treapta de ventilare display-ul de pe telecomanda sta la dispozitie.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review cei 12000 BTU sunt suficienti pentru a putea raci o incapere destul de spatioasa. Se incadreaza in clasa de consum energetic A (atunci cand este folosit pentru racire) si A++ atunci cand aparatul este folosit pentru incalzire. Chiar daca in specificatii nu pare a fi un aparat foarte economic acesta mi-a adus un plus de maxim 40-50 lei lunar la factura de energie, in conditiile in care a fost folosit zilnica aproximativ 4-5 ore. Filtrul pentru aer este unul Full HD, conform producatorului acest filtru poate colecta particule minuscule de praf si virusi pe care nici macar nu-i vedeti.

Acest filtru este detasabil, fiind situat in partea frontala a unitatii interioare se poate scoate foarte usor atunci cand se incarca de praf sau atunci cand aerul ventilat prinde un miros neplacut. Compresorul tip Inverter, marca BLDC, face ca aparatul sa functioneze chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -10 grade. De asemenea compresorul de ultima generatie reduce consumul de energie acesta ajunge rapid la temperatura dorita, mai repede chiar decat modelele fara invertor. In plus, aparatele de aer conditionat cu Smart Inverter ajusteaza fluctuatiile pentru a mentine o temperatura constanta si, in acelasi timp, a pastra linistea.

Functiile din dotare sunt cele standard, intalnite de obicei la orice aparat din aceasta categorie de pret: ventilare, racire, incalzire si dezumidificare. Ca functii speciale intalnim Turbo Cooling (functie care raceste incaperea intr-un mod mult mai rapid fata de functiile standard) precum si functia Good Sleep (creeaza un climat confortabil ideal in dormitorul dumneavoastra pentru un somn placur si relaxant).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *