Samsung AR12HSSFAWKNEU – aer conditionat 12000 BTU, dotat cu WiFi

Daca esti pasionat de tehnologie si tot ce inseamna nou atunci aparatul de aer conditionat trebuie sa fie in ton cu restul device-urilor Smart din casa. Modelul adus astazi la review se incadreaza in aceasta categorie, fiind un aparat modern cu functii pe care nu le intalnesti chiar la orice aer conditionat. Bineinteles ca pretul este ceva mai ridicat in comparatie cu alt aparat de aceeasi putere insa cred ca este justificat de functiile si dotarile acestuia, acum daca crezi ca merita sau nu depinde de tine.

Online se poate cumpara de la eMAG, acolo vine cu transport gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni – personal cred ca aceasta extragarantie este foarte buna mai ales ca acest produs este unul pe care il folosesti cel putin 10 ani de zile. Inclus in pret nu este si montajul, acesta trebuie platit separat dupa achizitionarea aparatului catre firma cu care alegi sa lucrezi – atentie, aceasta trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar risti sa pierzi garantia.

Samsung AR12HSSFAWKNEU unitate interioara

In comparatie cu aparatele clasice acest model se lauda cu un design complet diferit, producatorul il numeste design in forma de triunghi, acesta asigura o racire puternica facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa. Asa cum ne-am obisnuit unitate interioara nu prezinta niciun display tip LCD, toate informatiile despre programul folosit, temperatura setata precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul LCD de pe telecomanda.

Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru a raci un apartament intreg, consumul de energie fiind unul extrem de scazut. Conform producatorului atunci cand functioneaza pentru a raci consumul este de 940 wati iar atunci cand este folosit pentru incalzire consum creste usor, fiind undeva pe la 1050 wati. Acest consum este datorat compresorului tip Inverter, care nu doar reduce costurile atunci cand vine de energia consumata dar permite aparatului sa functioneze chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade.

Filtru de aer este Full HD 60, acesta fiind format din doua straturi Easy Filter (rolul acestuia este de a filtra praful, agentii contaminati si alegrenii perculosi din aer) si Virus Doctor (acesta elimina pana la 99% din bacterii si virusi). In comparatie cu alte aparate de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU este dotat cu functie de WiFi, de aici si pretul ceva mai ridicat. Cu ajutorul aplicatiei pentru telefon poti controla de la distanta functiile aparatului de aer si sa programezi functionarea acestuia.

In orice locatie cu acces la o retea wireless, poti sa pornesti si sa opresti imediat aparatul si sa selectezi modul si temperatura de functionare. Sau poti sa programezi pornirea si oprirea si sa controlati celelalte functii. De asemenea in cazul unei defectiuni cu ajutorul functiei Smart Check poti detecta problemele aparatului.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *