Samsung AR12HSFSAWKNZE – aer conditionat cu WiFi si functie Smart Check – detecteaza erorile

Fiind un adevarat „tech geek” atunci cand a trebuit sa-mi cumpar aparatul de aer conditionat am cautat ceva performat cu functii extra. Dupa cateva cautari am inteles ca noua gama de aer conditionat marca Samsung (lansata undeva pe la inceputul lui 2014) este dotata cu WiFi, in acel moment mi-am dat seama ca AR12HSFSAWKNZE va fi urmatorul meu aparat de aer conditionat. In comparatie cu alte modele care au aceeasi putere de racire pretul acestuia este ceva mai mare insa daca iti doresti un produs performant atunci cu siguranta trebuie sa scoti mai multi bani din buzunar.

Eu l-am cumpara online de aici, avand cel mai bun pret disponibil, transport gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni. Trebuie precizat si faptul ca inclus in pret nu este montajul si nici kitul de instalare. Acesta se plateste separat, dupa achizitionare, catre firma care se ocupa de instalare. Atentie, firma contractata trebuie sa fie autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producatori. Din experienta personala pot spune ca montajul nu ar trebui sa depaseasca 300-350 lei – acesta variaza in functie de oras si firma.

Samsung AR12HSFSAWKNZE din fata

In comparatie cu modelele mai vechi, chiar de la acelasi producator design-ul acestuia este complet diferit, in forma de triunghi acesta reuseste sa imbunatateasca performanta acestuia, facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa. Informatii legate de temperatura, programul utilizat precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe telecomanda, unitatea interioara nu este dotata cu display LCD. Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru a raci un apartament cu maxim 3 camere, acest model fiind incadrat in clasa de consum energetic A+ (atat la racire cat si la incalzire). Referitor la consum, folosit aproximativ 4-5 ore pe zi acesta reuseste sa incarce factura la energie cu aproximativ 50-60 lei.

Pentru un aer curat fara bacterii sau impuritati acesta este dotat cu filtru Full HD 60 – fiind situat in partea frontala acesta poate fi scos cu usurinta, curatat si pus la loc, fara a mai fi nevoie sa deschideti un capac sau sa trageti puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtreaza praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer. Compresorul din dotare este unul tip Inverter marca BLDC, acesta asigura functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade.

Functiile din dotare sunt cele clasice: incalzire, racire, ventilare si dezumidificare precum si alte functii speciale: Autocuratare si Smart Check (aceasta functie permite diagnosticare aparatului doar cu ajutorul aplicatiei marca Samsung. De asemenea functia WiFi este foarte utila, aceasta permite controlarea aparatului de la distanta – trebuie instalata aplicatia de pe smartphone, Smart Wi-Fi va permite sa controlati de la distanta functiile aparatului de aer si sa programati functionarea acestuia. In orice locatie cu acces la o retea wireless, puteti sa porniti si sa opriti imediat aparatul si sa selectati modul si temperatura de functionare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *