Samsung AR09KSWSBWKNZE – aer conditionat eficient, cu control wireless

Daca pana acum am adus in discutie doar aparate de aer conditionat accesibile cu dotari basic, astazi vine randul unui aparat din zona premium. Este vorba despre Samsung AR09KSWSBWKNZE, un model cu performante bune si dotari de top, eficient energetic cu pret pe masura. Este un aparat pe care il recomand celor care isi doresc ceva mai mult decat un simplu aparat de aer conditionat. Totusi, puterea de racire nu este foarte mare, deci aveti in vedere si acest lucru, daca intentionati sa il achizitionati.

Inainte sa discutam despre functiile si performantele acestuia, haideti sa vedem de unde poate fi cumparat mai ieftin. Cea mai buna oferta disponibila in aceasta perioada am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa, pretul instalarii nu va creste cu mult. Din experienta personala va trebui sa platiti in plus inca 350-450 lei, pretul variaza in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Aceasta trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie. Cei de la Samsung ofera 24 de luni garantie, insa magazinul care comercializeaza acest aparat face posibila extinderea garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Samsung AR09KSWSBWKNZE unitate interioara

In comparatie cu modelele clasice, acest aparat dispune de un design triunghiular unic avand un spatiu de intrare mai larg, pentru a putea trage mai mult aer. Latimea si unghiul imbunatatit al portiunii de iesire, lamele suplimentare in v si un ventilator mai mare se asigura, de asemenea, ca aerul este racit si emis mai repede, mai departe si mai in larg. Astfel, aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile casei. Unitatea interioara este alba, fiind usor de integrat in orice colt al locuintei dumneavoastra.

Este dotata cu un mic display LCD care indica temperatura setata. Informatii suplimentare cu privire la programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile doar pe ecranul de la telecomanda. Asa cum am precizat inca din titlul acestui articol, AR09KSWSBWKNZE este un aparat care poate fi controlat de la distanta. Cu ajutorul aplicatiei Smart Wi-Fi instalata pe telefonul sau tableta dumneavoastra, puteti porni, seta temperatura sau programul de la distanta, astfel ca atunci cand ajungeti acasa, temperatura sa fie cea optima.

De asemenea, functia Smart Check va permite sa diagnosticati erori si sa solicitati imediat un serviciu. Cei 9000 BTU fac ca acest aparat sa fie unul potrivit pentru climatizarea unei locuinte cu maxi 2-3 camere, pentru ceva mai spatios recomand un model cu putere mai mare. Atunci cand este utilizat pentru racire acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++ iar atunci cand este folosit pentru incalzire, A+. In ambele situatii consumul de energie nu reprezinta o problema, fiind unul dintre cele mai economice aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara.

Conform specificatiilor, aparatul este dotat cu Virus Doctor si Easy Filter, acestea avand ca rol eliminarea prafului, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile si virusii, inclusiv virusii Influenza A si Corona, astfel ca aerul ventilat de Samsung AR09KSWSBWKNZE sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii.

Articole similare:

2 Comentarii pentru “Samsung AR09KSWSBWKNZE – aer conditionat eficient, cu control wireless

  1. Super tare functia WIFI, merita toti banii doar pentru aceasta functie, o folosesc si nu as mai cumpara un aparata fara aceasta… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *