Samsung AR09KSFPEWQNZE – consum redus de energie, dotat cu filtru HD antibacterian

Nu mai este mult pana cand aparatul de aer conditionat va intra in functiune, asta daca aveti deja unul instalat, daca nu, acum este momentul oportun pentru achizitionarea si instalarea acestuia. Astazi vine la review un model cu capacitate de racire mica, potrivit pentru o locuinta cu pana la 2-3 camere. Este vorba despre Samsung AR09KSFPEWQNZE, un aparat cu specificatii si dotari premium, ideal pentru persoanele care isi doresc un produs de calitate, eficient energetic si foarte silentios.

Este aparut recent pe piata din Romania, iar in aceasta perioada cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala. Transportul este gratuit, insa inclus in pret nu veti primi kitul pentru instalare. Aasadar, dupa achizitionarea acestuia va trebui sa platiti in plus pentru instalare. Din experienta personala pretul instalarii este undeva intre 350-450 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Trebuie sa apelati la o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni). Optional aceasta se poate extinde cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Samsung AR09KSFPEWQNZE din fata

La exterior acest model pastreaza design-ul clasic cu care producatorul ne-a obisnuit pana acum. Unitatea interioara este complet alba, in partea dreapta fiind prezente cateva LED-uri care indica faptul ca functioneaza precum si programul utilizat. Informatii detaliate sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Este usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra, fara sa „strice” in vreun fel aspectul acesteia. Dimensiunile sunt cele standard, facand posibila instalarea chiar si in spatiul ocupat de vechiul aparat de aer conditionat (in cazul in care exista), fara sa mai fie nevoie de alte gauri in perete.

Cei 9000 BTU/h fac din acest aparat unul excelent pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 2-3 camere. Se poate utiliza si pentru spatii mai largi, insa randamentul acestuia va scadea iar consumul de energie va creste. De aceea, daca aveti in plan sa il instalati pentru a raci o locuinta mai spatioasa, recomand sa va orientati catre un alt model, cu putere de racire 12.000 BTU. Compresorul foloseste tehnologia Smart Inverter, reusind sa faca apartul foarte economic.

Conform specificatiilor acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A+ (putere consumata 780 wati) atunci cand este utilizat pentru racire, si A (putere consumata 910 wati) cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri discutam despre un consum de energie redus. Compresorul tip Inverter nu doar ca reduce consumul de energie dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 56 decibeli (cand este utilizat intr-o treapta de ventilare superioara), iar cel produs de unitatea exterioara este unul constant de 63 decibeli.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *