Samsung AR09KSFHBWKNZE – aer conditionat cu Smart Inverter, pentru un consum minim de energie

Pentru ca nu toata lumea are nevoie de un aparat de aer conditionat cu putere mare de racire/incalzire, astazi vin in ajutorul celor care sunt in cautarea unui model accesibil, cu consum redus, potrivit pentru o locuinta de dimensiuni reduse. Este vorba despre Samsung AR09KSFHBWKNZE, un model din zona premium, care poate raci cu usurinta un apartament cu maxim 2 camere. Se poate folosi si pentru spatii mai largi, insa randamentul acestuia va scadea iar consumul de energie va creste. De aceea, daca vreti sa il folositi pentru ceva mai spatios, nu il recomand.

Pentru locuinte cu 3-4 camere recomand un model cu putere de climatizare 12000 BTU. Cea mai buna oferta pentru acest model am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionare acestuia nu mai ramane decat sa platiti pentru instalare. Din experienta personala instalarea acestuia ajunge sa coste intre 350-450 lei (in limita a 3 metri de traseu frigorific), in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Trebuie sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni).

Samsung AR09KSFHBWKNZE unitate interioara

Legat de aspect, AR09KSFHBWKNZE este un model care pastreaza design-ul clasic, intalnit in prezent la majoritatea modelelor din aceasta categorie de pret. In plus, cei de la Samsung cred ca sunt cam singurii care nu doteaza unitatea interioara cu display pentru indicarea temperaturii. Astfel ca informatiile cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile doar pe ecranul de la telecomanda. Fiind destul de simplist, acesta poate fi integrat cu usurinta in orice camera din locuinta dumneavoastra, fara sa strice in vreun fel aspectul interior al acesteia.

Dimensiunile sunt cele uzuale, facand posibila instalarea acestuia chiar si in locul vechiului aparat de aer conditionat, fara sa mai fie nevoie de alt suport sau alte gauri in perete. Conform specificatiilor, acest model este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si A+ atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri consumul de energie este unul extrem de redus, fiind printre cele mai economice aparate de aer conditionat cu putere de racire 9000 BTU.

Acest lucru este datorat in mare parte compresorului cu tehnologia Smart Inverter, acesta nu doar ca reduce consumul dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unotatea interioara este de maxim 54, insa acesta variaza in functie de treapta de ventilare. Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, din dotarea acestuia nu lipseste filtrul FullHD, acesta asigura ca incaperea are un aer proaspat si curat, ofera o filtrare imbunatatita, eliminand chiar si cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat intr-un aer curat si energizat.

De asemenea, aparatul este compatibil Wi-Fi Ready, asta inseamna ca poate fi controlat de la distanta cu ajutorul unui smartphone. Pentru a face posibil acest lucru este nevoie de un adaptor wireless, care trebuie cumparat separat. Functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale, plus alte cateva functii ceva mai „speciale”: Autocuratare, Comfort Cool, Single User Mode si 2 Step Cooling.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *