Samsung AR09HSSFAWKNEU – aer conditionat cu design modern si functie WiFi

Atunci cand mi-am cumparat aerul conditionat am cautat ceva cu consum redus de energie – eram dispus sa platesc ceva mai multi bani doar pentru o economie la energia electrica. Dupa cateva cautari pe internet am inteles ca pentru un apartament cu maxim 2 camere este suficient un model cu putere de racire 9000 BTU. Apoi mi-am dat seama ca mi-ar fi utila o functie care sa-mi permita sa pornesc aparatul exact inainte sa ajung acasa.

Aceasta optiune este disponibila doar la aparatele de aer conditionat care sunt dotate cu functie WiFi iar Samsung AR09HSSFAWKNEU este unul dintre ele. Desi costa ceva mai mult decat un AC simplu, fara aceasta dotare eu personal consider ca am facut o afacere buna alegand un aparat cu WiFi, in felul acesta nu doar ca il pot deschide/inchide de la distanta dar cu ajutorul aplicatiei pentru smartphone, Smart Wi-Fi imi permite sa controlez chiar si functiile aparatului de aer conditionat.

Samsung AR09HSSFAWKNEU unitate interioara

Eu l-am cumparat online de aici, avand cel mai bun pret disponibil precum si transportul gratuit. De asemenea exista si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. In pretul de achizitie nu este inclus nici kitul de instalare si nici montajul, pentru instalarea aparatului este necesar sa platiti instalarea catre o firma autorizata de catre producator – in caz contrar riscati sa pierdeti garantia. Din propria experienta pot spune ca instalarea nu ar trebui sa coste mai mult de 300-350 lei – aceasta poate varia in functie de oras si firma montatoare.

Fiind vorba despre un model nou design-ul acestua este complet diferit, in forma de triunghi acesta asigura o racire mai puternica – in comparatie cu modelele standard. Informatii legate de temperatura setata, programul folosit precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe telecomanda – acolo este prezent un mic display tip LCD. Asa cum am precizat la inceputul acestui review, cei 9000BTU sunt suficienti pentru a asigura o racire eficienta pentru un apartament cu maxim 2 camere.

Fiind dotat cu Digital Inverter consumul de energie este unul extrem de redus, acest model fiind printre cele mai economice aparate de aer conditionat disponibile in aceasta perioada pe piata. De asemenea compresorul tip Inverter face ca aparatul sa fie mult mai silentios, in acelasi timp permite functionarea acestuia chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade. Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie unul sanatos si curat Samsung AR09HSSFAWKNEU este dotat cu filtru FullHD – usor de scos si de curatat. Functiile din dotare sunt cele standard: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare precum si alte cateva functii speciale: Smart Check, Autocuratare si SmartControl.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *