Samsung 32K5502 – televizor din gama 2016 cu dimensiuni reduse si functii Smart

Similar cu Samsung 40K5502 ca specificatii dar si design, 32K5502 este un televizor cu functii Smart din generatia 2016, excelent pentru cei care isi doresc un produs de calitate, fiabil, cu functii si dotari Smart. Chiar daca discutam despre un producator premium pretul acestuia ramane unul foarte bun, accesibil chiar. Totusi, daca nu sunteti interesati de functiile Smart, poate ca ar trebui sa va orientati catre alt model, diagonala de 80 centimetri se poate cumpara si mai ieftin decat atat.

Cea mai buna oferta eu am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este de 2 ani de zile, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. In cutia acestuia veti gasi si urmatoarele accesorii: cablul de alimentare, telecomanda cu cele doua baterii, suportul pentru masa si manualul de utilizare. Este un model cu dimensiuni reduse care poate fi montat chiar si de o singura persoana, fara sa aiba nevoie de ajutor suplimentar. Cantareste 6 kilograme iar grosimea acestuia nu depaseste 6 centimetri.

Samsung 32K5502 din fata

Asa cum ne-a obisnuit producatorul, la exterior intalnim un televizor modern si elegant, cu valente premium. Este construit in totalitate dintr-un plastic gri iar finisajele acestuia sunt cele pe care le gasim si la modelele din segmentul premium. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de configurat sau setat.

Placa de retea Wi-Fi integrata permite conectarea acestuia la internet in cateva minute de la configurare. La capitolul Smart acest model se misca destul de bine, insa nu cred ca poate fi comparat cu modelele de top. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de astepare ridicat nici in cazul celor HD. Sunetul este asigurat de un sistem stereo, format din doua difuzoare cu o putere maxima de 20 wati. Discutam despre un sistem decent, cu sunet puternic, care nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim.

Diagonala lui Samsung 32K5502 masoara 81 centimetri iar rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Vorvim despre un display de calitate cu imagini clare si culori naturale. Unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, chiar daca nu discutam despre un panou IPS. Fiind vorba despre un ecran LED, nu cred ca se mai pune problema consumului.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T, DVB-C dar nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Este prezent si playerul multimedia integrat, capabil sa redea cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare), direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *