Samsung 32K4102 – model accesibil cu rezolutie HDReady

Tot din noua gama Samsung, aducem astazi la review un alt model fara functii sau dotari Smart. Ca si in cazul Samsung 32K5102, recomand acest televizor celor care isi doresc un produs de calitate, insa nu vor sa plateasca in plus pentru functii sau dotari inutile. Face parte din gama 2016, asadar gasim un design imbunatatit, diferit fata de ce ne-a obisnuit pana acum producatorul. Asa cum specifica si producatorul in specificatii, acest model dispune de un design Joiiii care iese din cotidian.

Designul sau simplu se potriveste oriunde, in timp ce culoarea emblematica iese in evidenta. Este un model cu dimensiuni reduse, care poate fi instalat cu usurinta chiar si de o singura persoana. Suportul este format din patru picioare metalice unice, ce se monteaza rapid in spatiile incorporate. Standard, cele din fata sunt mai lungi, dar pot fi interschimbate in doar cateva secunde, pentru o inclinare in fata. Perfect pentru vizionare din pat sau de pe canapea. Cu ajutorul unui suport compatibil VESA, acesta se poate instala cu usurinta pe orice perete din locuinta dumneavoastra.

Samsung 32K4102 din fata

Meniul acestuia este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart face ca acest model sa fie potrivit chiar si pentru cei care nu sunt la curent cu tehnologia – foarte usor de configurat sau setat. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Telecomanda este de marime medie, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Sunetul este asigurat de un sistem stereo cu o putere maxima de 20 wati.

Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Totusi, daca vreti ca experienta audio sa fie fara cusur, puteti alege un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio digitala dar si mufa tip jack pentru casti. Daca alegeti sa il montati pe perete puteti activa modul Wallmount Sound Mode, pentru un sunet mai bun.

Diagonala lui Samsung 32K4102 masoara 80 centimetri, din acest punct de vedere fiind potrivit pentru o incapere cu dimensiuni obisnuite. Rezolutia acestuia este de 1366 x 768 pixeli, adica HD Ready. Este un display de calitate, imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea, si unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun. Pentru ca discutam despre un display LED, consumul nu cred ca mai reprezinta o problema.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T, DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind utile si necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai fi necesar un alt tuner extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. Este prezent si playerul multimedia integrat, capabil sa redea direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern, cam orice fisier audio, foto sau video.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *