Samsung 32J5200 – televizor Smart din gama 2015 cu diagonala de 80 centimetri

Daca ai in plan schimbarea televizorului dar nu vrei sa mai astepti Black Friday pentru reduceri afla ca poti cumpara inca de pe acum un televizor Smart cu raport pret/calitate si performanta foarte bun. Si nu discutam despre un model dintr-o generatie mai veche, Samsung 32J5200 este un model care face parte din gama 2015, fiind dotat cu functii si optiuni demne de un TV premium. Cel mai bun pret l-am gasit aici, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa magazinul ofera posibilitatea extinderii acesteia cu inca 12 sau 24 de luni.

32J5200 este un model potrivit pentru o camera standard de apartament, diagonala acestuia masurand numai 80 centimetri. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Desi nu este un ecran IPS unghiul de vizibilitate este unul foarte bun. La capitolul imagine acest model poate concura fara probleme chiar si cu modele mai scumpe de la acelasi producator sau alti producatori premium.

Samsung 32J5200 din fata

Aspectul acestuia este unul modern si elegant, fiind un TV usor de integrat in orice camera din locuinta. Se poate folosi cu suportul pentru masa disponibil sau se poate monta pe perete (pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA). Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite la majoritatea modelelor din acest segment de pret. Practic nu este cel mai subtire TV pe care l-ai putea cumpara, insa nici foarte gros.

Sunetul este asigurat de un sistem audio format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Calitatea acestuia este una foarte buna, se aude suficient de puternic si nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi aveti nevoie de ceva mai bun puteti opta pentru un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital DVB-T, DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Chiar daca face parte din cateoria Smart, acest model este unul usor de configurat sau setat chiar si de persoanele mai in varsta care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda din dotare este cea standard, intalnita la majoritatea televizoarelor Samsung. Este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate la indemana. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Fiind un TV cu functii Smart, Samsung 32J5200 vine dotat cu Wi-Fi Integra, astfel ca se poate conecta la internet in numai cateva secunde de la instalare. Vine cu cateva aplicatii preinstalate, insa mare parte se pot instala direct din Market.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *