Samsung 28J4100 – televizor premium cu diagonala de 68 centimetri

In general daca cauti sa cumperi un TV cu diagonala mai mica de 80 centimetri este foarte greu sa gasesti ceva care sa arate bine si sa aiba un pret decent, de obicei modelele cu diagonala mai mica sunt produse de firme NoName. Pentru cei care sunt interesati de un tlevizor cu diagonala mica dar cu specificatii bune, astazi aducem la review un model nou din portofoliul Samsung. Este vorba despre 28J4100, model cu diagonala potrivita pentru un dormitor de apartament.

Face parte din seria 2015, astfel ca aspectul acestuia este unul modern si elegant, asa cum ar trebui sa fie orice TV in anul 2015. Este un model NonSmart insa functiile nu lipsesc functiile de care ai nevoie pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD. In aceasta perioada cel mai bun pret eu l-am gasit aici, inclus fiind si transportul pana la locuinta dumneavoastra. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles aceasta extraoptiune fiind contracost.

Samsung 28J4100 din fata

Legat de constructie, pentru carcasa si suport s-a folosit in totalitate plastic, insa unul de calitate. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, lasand in acest fel mai mult spatiu disponibil pentru display. Forma suportului este cea clasica intalnita la majoritatea televizoarelor din seria 2015. Dimensiunile sunt cele uzuale, avand o grosime de 7 centimetri, nu este cel mai subtire TV pe care l-ai intalnit insa cu siguranta nici cel mai gros. Se poate monta si pe perete insa pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA.

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart fac din acest TV unul usor de utilizat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este mica, raspunde bine la comenzi, insa butoanele uzuale sunt destul de mici si foarte apropiate, astfel ca de multe ori poti apasa din greseala un alt buton. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Sunetul este asigurat de un sistem Down Firing + Base Reflex format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Calitate audio este una foarte buna, acestea nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Avand in vedere diagonala ecranului cred ca sunetul asigurat de cele difuzoare este suficient dar daca doriti ceva mai puternic puteti oricand conecta un sistem audio extern, televizorul avand iesire audio digital si mufa minijack.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review, cei 68 centimetri sunt suficienti pentru o camera standard de apartament, daca il alegeti pentru ceva mai spatios s-ar putea sa nu fie chiar o alegere isteata. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, chiar si asa imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. La capitolul imagine cred ca poate concura fara probleme chiar si cu modele din alta categorie de pret.

Este prezent tunerul digital DVB-T, DVB-C dar si slotul CI+, ambele fiind utile pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, indiferent de operatorul de cablu utilizat. De asemenea Samsung 28J4100 vine dotat si cu player multimedia integrat, unul foarte performant care poate reda aproape orice fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *