Samsung 28D310 – televizor LED cu diagonala de 70 centimetri

Pentru persoanele care cauta un televizor cu diagonala mai mica avem astazi la review un model marca Samsung, perfect pentru incaperile mici si mijlocii. Ideal pentru camera copiilor, acesta putand fi conectat la o consola XBOX sau Play Station. Desi nu pot spune ca se remarca printr-un pret chiar accesibil, trebuie sa tinem cont de faptul ca vine de la un producator premium. Un plus pentru 28D310 este acela ca poate fi utilizat si pe post de monitor pentru PC sau laptop.

Eu l-am cumparat online de aici, avand cel mai bun pret pe care l-am gasit precum si transportul gratuit. Contracost se poate extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, aceasta polita de garantie fiind foarte utila in cazul in care doriti sa pastrati televizorul mai mult timp. Este foarte usor, avand o greutate totala de 4.2 kilograme, acesta poate fi scos si montat chiar si de o singura persoana. Se poate folosi cu suportul original, disponibil la achizitionare sau poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport compatibil VESA 100 x 100.

Samsung 28D310 din fata

La exterior acest model nu este unul care sa impresioneze, pastreaza acelasi design clasic intalnit la modelele lansate in anii precedenti. Este construit dintr-un plastic negru lucios care arata foarte bine si care ofera un plus de eleganta. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de configurat se setat acest model poate fi unul potrivit chiar si pentru persoanele mai in varsta care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Sunetul este asigurat de doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Raportat la diagonala ecranului nu cred ca era nevoie de ceva mai puternic, sunetul generat fiind suficient de puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand este la maxim. Daca totusi nu sunteti multumiti puteti opta pentru un sistem audio extern, acesta avand intrare audio digital precum si tip jack.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review, diagonala de 70 centimetri este perfecta pentru incaperile mai mici. Rezolutia maxima pe care o poate afisa acesta este de 1366 x 768 pixeli, adica HD – chiar si asa imaginile afisate sunt clare si vii, la nivelul cu care acest producator ne-a obisnuit pana acum. Avand intrare HDMI precum si mufa tip SCART acesta poate fi utilizat fara probleme pe post de monitor, consumul de energie fiind unul foarte scazut, numai 22 wati atunci cand functioneaza si 0.2 wati atunci cand este in standby.

Este prezent si tunerul digital tip DVB-T, DVB-C precum si slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. De asemenea pentru redarea fisierelor multimedia Samsung 28D310 este dotat cu player multimedia integrat, acesta fiind unul de calitate care poate reda fara probleme cam orice format video, audio sau foto.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *