Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042 – placa de indreptat parul accesibila si buna

Daca esti o persoana careia ii face placere sa-si petreaca majoritatea timpului in oglinda, experimentand idei noi de coafuri moderne, inseamna ca placa de indreptat parul Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042 ti-ar prinde bine pentru a-ti oferi o mana de ajutor! A fost lansata de curand in Romania, este foarte eficienta, usor de utilizat datorita designului sau ergonomic, frumos culorata negru/roz si extrem de usor de depozitat in bagaje atunci cand pleci in vacante, pentru a-ti putea aranja parul astfel incat sa dai bine in poze.

Mi-e greu sa cred ca exista fete in ziua de astazi care nu au acasa un astfel de aparat de coafat, pentru ca eu sunt deja la a 3-a placa de indreptat parul. Prima mi-am cumparat-o atunci cand eram in liceu, si-am folosit 3 ani de zile intens, imprumutand-o aproape in fiecare weekened si colegelor de clasa, apoi am trecut de la cea no-name la una Philips de care am fost foarte multumita, iar in prezent detin un model tot Rowenta, insa din seria de anul trecut. Din punctul meu de vedere, placa este indispensabila si cred ca multe doamne si domnisoare sunt de acord cu mine, chiar daca parul lor nu este neaparat cret, ci doar usor ondulat.

Rowenta Keratin Tourmalina Elite SF6042 din lateral

Daca nu te-ai nascut de la mama natura cu parul drept, probabil obisnuiesti sa folosesti periodic placa pentru a ti-l aranja, insa foarte important este sa alegi un model de calitate, cu invelis bun, astfel incat podoaba ta capilara sa nu aiba de suferit. Cea despre care discutam astazi indeplineste toate conditiile pentru a fi recomandata, pentru ca este accesibila ca pret, are din keratin si tourmalina, iti permite sa-i reglezi temperatura, si-ti ofera in acelasi timp si posibilitatea de a-ti ondula parul.

Invelisul din ceramica si tourmalina aluneca usor pe lungimea firului de par, lasandu-l stralucitor si matasos la atingere, fara sa-l deterioreze. Gratie celor 5 trepte de temperatura, fiecare persoana isi poate seta intensitatea in functie de tipul de par pe care il are, maximul fiind de 230 de Celsius. Ajunge sa se incalzeasca rapid in doar 30 se secunde, butoanele laterale plus-minus sunt usor de accesat, iar display-ul LCD iti indica temperatura selectata.

Spre deosebire de modelele obisnuite, aceasta poate fi utilizata atat pe parul uscat, cat si pe cel umed. Recoamndarea mea este sa folosesti de fiecare data un spray sau un ulei cu protectie termica, deoarece in acest mod iti vei proteja varfurile care sunt de obicei foarte sensibile. Asadar, daca esti interesata sa experimentezi chiar la tine acasa noi coafuri moderne, alege cu incredere placa de indreptat parul Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042 si te asigur ca vei obtine cele mai bune rezultate, fara a mai fi nevoita sa mergi la saloanele de infrumusetare! Aceasta beneficiaza de transport gratuit si garantie valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *