Philips Viva Collection HR1855/80 – storcator de fructe cu putere si tub de alimentare mare

Daca te-ai hotarat sa faci o cura cu fructe si legume si doresti sa incepi chiar zilele urmatoare aceasta dieta, inseamna ca storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR1855/80 ti-ar putea fi de mare folos. Este bine sa-ti inveti si copiii sa consume sucuri naturale preparate acasa, inca de la o varsta mica, deoarece in acest mod ei nu vor mai fi tentati sa-si achizitioneze bauturi din comert, nocive din punctul meu de vedere si vor prefera sa le bea pe cele pe care tu le faci in bucatarie, din fructe si legume proaspete.

Parerea mea este ca un astfel de aparat electrocasnic ar trebui sa se regaseasca in orice locuinta si chiar cred ca orice familie si-l poate permite, deoarece preturile nu sunt deloc mari verifica pretul. Am ales sa-ti prezint astazi storcatorul Philips, pentru ca este primul storcator centrifugal de pe piata cu functie de pre-curatare, extrage rapid pana la 0.8 litri de suc fara a fi nevoie sa golesti recipientul si de asemenea, pentru ca arata foarte bine.

Philips Viva Collection HR1855-80 din fata

Noul aparat este prevazut cu motor puternic de 700 W, recipient pentru suc cu capacitate de 0.8 litri, recipient separat pentru pulpa cu capacitate de 1.2 litri, o treapta de viteza si tub de alimentare larg cu diametrul de 75 milimetri, care iti permite sa introduci fructe sau legume intregi, precum mere, morcovi, sfecla rosie si alte radacinoase.

Gratie sitei lucioase QuickClean, containerului integrat pentru pulpa poate fi acum curatat foarte repede. Mare parte a fibrelor din pulpa se blocheaza de obicei in sita, ceea ce face curatarea foarte dificila, insa lucrul acesta nu este valabil si pentru modelul de fata. Multumita tehnologiei inovatoare QuickClean, toate suprafetele sitei sunt netede, ceea ce faciliteaza curatarea fibrelor cu un burete standard de bucatarie.

Cu ajutorul acestuia vei putea stoarce citrice, mere, pere, morcovi, sfecla rosie si multe alte legume si fructe. Pulpa va fi colectata in recipientul pentru pulpa al storcatorului, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa o indepartezi si de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Sucul este separat de pulpa, pentru ca fiecare dintre acestea are recipient separat.

Micul aparat are carcasa din plastic de culoare alb, cablu de alimentare cu lungime 1 metru, sistem anti-aleuncare – ii ofera stabilitate in timpul functionarii, sistem de siguranta, accesoriu impingere si functie de pre-curatare. Capacul si recipientul pentru pulpa sunt transparente, astfel incat tu vei putea vedea fructele si legumele in timpul stoarcerii, astfel incat stii cand trebuie sa il golesti.

Recomand cu incredere tuturor noul storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855/80, deoarece eu personal consider ca are cel mai bun raport calitate-pret, este eficient si foarte util in orice bucatarie moderna. Acest produs are transport gratuit si garantie valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *