Philips Saeco Moltio HD8769/19 – espressor automat cu rasita si functie pentru Cappuccino

Ce-ai avea sa-i reprosezi espressorului automat Philips Saeco Moltio HD8769/19? Raspuns, nimic! De ce? Pentru ca este un aparat de cafea capabil sa-ti redea gustul intens al cafelei proaspat macinate intr-o ceasca de espresso, latte macchiato, cappuccino sau cafea simpla, la orice ora a diminetii, intampinandu-te astfel cu o gama de bauturi calde delicioase de care sunt convinsa ca o sa devii dependent daca o sa apuci sa le savurezi cel putin o data!

Sunt de parere ca un astfel de espressor automat isi merita in totalitate banii, chiar daca este mai scump verifica pretul, deoarece iti ofera posibilitatea de a te bucura de adevarata aroma a cafelei boabe, fiind dotat cu rasnita din ceramica de cea mai buna calitate. Saeco utilizeaza rasnita ceramica datorita macinarii consecvente, fara a supraincalzi boabele de cafea, pentru a rezulta la final un espresso impecabil. De asemenea, ceramica asigura performante de durata si o functionare complet silentioasa. Un alt motiv pentru care eu ador acest aparat minunat este ca nu trebuie sa astept atunci cand doresc sa-mi prepar bautura preferata.

Philips Saeco Moltio HD8769-19 din fata

Tehnologia boilerului de incalzire rapida asigura utilizarea acestuia imediata, espressorul fiind intotdeauna pregatit pentru a prepara una sau mai multe cesti de cafea, cappuccino sau latte macchiato. Pentru aceste ultime doua bauturi mentionate, cappuccino si latte macchiato, Philips utilizeaza lapte pentru a-l transforma in spuma cremoasa, absolut delicioasa, spuma densa care dureaza mult, la o temperatura ideala.

Acesta este un aparat de cafea cu putere si presiune mare, 1850 W si 15 bari, prevazut cu sistem de granulare al cafelei cu 5 setari, de la cea mai fina macinare, pentru un espresso concentrat, pana la cea mai mare pentru o cafea mai slaba, functie de memorare a ultimelor functii – lungimea, concentratia si temperatura cafelei si sistem automat de curatare si detartrare.

Secretul unei cesti de cafea excelente il reprezinta si curatarea periodica a aparatului. Saeco a conceput acest espressor pentru fi capabil sa isi curete automat cu apa circuitul la o anumita perioada de timp, asisand un mesaj pe display-ul LCD, care te va ghida pentru a-ti spune pas cu pas ceea ce tu ai de facut. Este forte important sa stii ca acest procedeu de curatarea regulata prelungeste durata de viata a espressorului, oferindu-ti totodata un gust minunat si proaspat la fiecare ceasca preparata. Iti recomand de asemenea, sa indepartezi tot periodic grupul de preparare, usor accesibil din fata sau din lateral, pentru a-l curata curata cu usoarinta sub jetul de apa la chiuveta, asigurand in acest mod igiena maxima.

Modelul despre care discutam astazi este unul dintre cele mai apreciate din gama Saeco. Acesta are rezervor de apa cu capacitate mare de 1.9 litri – poate fi indepartat pentru a fi reumplut cu usurinta, compartiment pentru cafea de 290 grame, rezervor de lapte si functie de economisire energie – dupa 10 minute de neutilizare aparatul de cafea intra in stand-by.

Espressorul automat Philips Saeco Moltio HD8769/19 are tot ceea ce ti-ai putea dori de la un asemenea electrocasnic, inclusiv rasnita din ceramica, utilizeaza doar cafea boabe, este prevazut cu design elegant, display LCD si functii intuitive. Il recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul calitate-pret este excelent, sunt convinsa ca n-o sa regretati alegerea facuta!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *