Philips HR2712/30 – masina de tocat carne cu motor robust si cuplaj din metal

Daca te-ai nascut inainte de Revolutie, cu siguranta iti aduci aminte de masina de tocat manuala, confectionata din fier, pe care cu greu reuseai s-o prinzi de blatul mobilei. Si daca aveai de tocat tesut dur, clar aveai nevoie de ajutorul unui barbat pentru a face fata provocarii, pentru ca altfel riscai sa ramai cu carnea netocata si cu sarmalele nefacute. 😀 Din fericire, aceste povesti sunt doar amintiri in ziua de astazi, pentru ca nu mai suntem nevoite sa trecem prin probe de foc atunci cand vrem sa tocam carne sau legume tari.

S-au inventat masinile electrice, care pot fi actionate prin simpla apasare a unui buton, iar eu sunt fericita posesoare a modelului Philips HR2712/30, la adresa caruia am numai cuvinte de lauda. Prin urmare, daca esti interesata sa tu sa-ti achizitionezi un astfel de aparat electrocasnic, ma ofer sa-ti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie cu privire la acest model. Are pret avantajos, transport gratuit, garantie 2 ani de zile si vine la pachet cu o multime de accesorii verifica oferta actuala.

Gratie motorului robust cu putere maxima 1600 W si cuplajului din metal, poti toca in cantitati mari orice tip de aliment, pana la 1.7 kg/minut. Spre deosebire de alte modele, cuplajul mecanismului acestei masini de tocat este complet metalic, conceput sa reziste la tocare de mare putere. Si crede-ma ca chiar reuseste sa faca tot ce promite, pentru ca este o masina puternica, eficienta si foarte usor de manevrat, multumita accesoriilor care se asambleaza in cateva secunde.

Philips HR2712/30 din fata

Odata acu achizitionarea acesteia vei primi si urmatoarele accesorii: 2 accesorii pentru carnati de 12 si 22 milimetri, 2 discuri de tocare de 5 si 8 milimetri, tava alimentare, cutit din otel inoxidabil si accesoriu storcator de fructe moi, ideal pentru prepararea sucului de rosii. De asemenea, trebuie sa stii ca in acelasi pret este inclus si accesoriul pentru curatare inovator, cu 2 laturi, care reduce cu 50% timpul de curatare. Dupa tocare, fixeaza pur si simplu ecranul de tocare pe dispozitivul de curatare si clateste sub jet de apa. Fara curatari anevoioase, fara produse chimice si fara efort, orificiile sitelor de tocare vor putea fi desfundate in cel mai scurt timp!

Din propria experienta iti spun ca masina de tocat electrica cu accesoriu pentru carnati si accesoriu pentru rosii, este mana cereasca! Desi zarzavaturi si carnati de casa fac o singura data pe an, ajutorul acestor 2 piese este esential, pentru ca reusesc sa faca ceea ce mie mi-ar lua o gramada de timp. Accesoriul pentru carnati este ideal pentru prepararea mixul de carne pentru traditionalii carnati romanesti, iar cel pentru rosii il recomand atunci cand vrei sa faci suc de rosii sau pasta de tomate, BIO.

Carcasa masiinii de tocat carne Philips HR2712/30 este confectionata din plastic rezistent si se poate curata prin stergerea acesteia cu ajutorul unei lavete usor umede. Accesoriile se spala manual sau in masina de spalat vase. In plus, pentru a-ti oferi stabilitate, masina se fixeaza in timpul functionarii de baltul mobilei prin intermediul sistemului anti-alunecare, astfel incat sa nu se deplaseze din locul in care tu ai asezat-o. Gratie dimensiunilor reduse, aceastia ii poti gasi cu usurinta spatiu pentru depozitare, pe mobila in bucatarie sau chiar in debara. O recomand cu incredere tuturor, raportul sau calitate-pret este foarte bun!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *