Philips 55PFT6510/12 – televizor Smart cu sistem de operare Android

A doua generatie de televizoare Smart marca Philips este aici. Din aceasta generatie face parte si modelul adus astazi la review, si anume 55PFT6510/12. Acest televizor este unul cu diagonala generoasa functii si design premium, toate acestea cu un pret mai mult decat ok. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost.

Lansat la inceputul lui 2015 Philips 55PFT6510/12 este un televizor cu functii Smart dar care are ca sistem de operare Android. In felul acesta, asa cum precizeaza si producatorul, te vei bucura de o interfata mai prietenoasa si de mai multa viteza. Ai acces la continut nelimitat: de la Google Play la aplicatiile preferate sau la browersul Google Chrome. In comparatie cu televizoarele clasice cu functii Smart, acest model vine cu un sistem de operare stabil care chiar poate fi utilizat pentru web browsing sau alte aplicatii.

Philips 55PFT6510-12 din fata

Aspectul acestuia este unul elegant si modern, asa cum ar trebui sa arate orice Smart TV. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate iar finisajele sunt de exceptie. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display. Se poate utiliza cu suportul pentru masa sau se poate monta pe perete, pentru acest lucru este necesar un suport compatibl VESA (trebuie achizitionat separat).

Telecomanda este potrivita ca si marime, butoanele uzuale sunt asezate la indemana, iar pentru a utiliza functiile Smart mai usor aceasta vine dotata cu Swipe Touchpad, cursor activat de atingerea butonului OK, senzor giroscopic dar si o tastatura full QWERTY pe spate. Conform producatorului televizorul este dotat cu o memorie interna de 8 GB, adica suficient pentru a instala aplicatii sau jocuri. La internet se poate conecta in cateva secunde prin WiFi, insa exista si varianta de a se conecta prin cablu. Aplicatiile disponibile sunt cele uzuale dar se pot instala mai multe direct din Market-ul Google.

Ecranul masoara o diagonala de 139 centimetri, fiind potrivit pentru incaperile spatioase. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli, adica suficient de mare pentru imagini clare si culori foarte bune. Chiar daca nu discutam despre un display IPS unghiul de vizibilitate este unul excelent. Pe langa 3D, acest televizor este dotat si cu tehnologia Ambilight, aceasta proiectand un halo de lumina din cele doua laturi ale ecranului pe peretele care inconjoara televizorul, aducand in felul acesta o experienta de vizionare extraordinara.

Sunetul este asigurat de un sistem audio format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 20 wait. Calitate audio este una foarte buna, acesta nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Totusi, daca nu sunteti multumiti de calitatea audio sau doriti ceva mai bun, puteti conecta oricand televizorul la un sistem audio extern, cu ajutorul intrarii digitale sau a mufei tip minijack.

Philips 55PFT6510/12 este dotat atat cu tuner digital DVB-T/C cat si cu slot CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Este prezent si playerul multimedia integrat, chiar unul foarte performant, care poate reda fara probleme cam orice fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *