Philips 55PFH5500/88 – televizor din seria 2015 cu Android

Daca atunci cand au aparut pentru prima data televizoarele cu functii Smart n-am fost atras de performantele acestora, acum, dupa ce marii producatori au reusit sa intregreze sistemul de operare Android, putem spune ca exista televizoare cu functii inteligente care merita achizitionate. Din aceasta categorie face parte si modelul adus astazi in prim plan, 55PFH5500/88, model lansat de producatorul olandez la inceputul lui 2015, fiind deja disponibil in mgazinele online din Romania.

Pretul este unul corect avand in vedere faptul ca discutam despre un model premium foarte nou, cu diagonala mare si functii de ultima generatie. In cutie este prezenta doar telecomanda standard insa avand Android sistem de operare acesta poate fi controlat mult mai usor cu ajutorul unui mouse cu tastatura wireless. Este dotat si cu 8GB memorie interna care permite instalarea aplicatiilor noi din Market. Dimensiunile sale sunt cele uzuale (17.5 kilograme greutate cu o grosime de numai 8 milimetri), intalnite in prezent cam la orice televizor premium indiferent de producator.

Philips 55PFH5500-88 din fata

Meniul de utilizare este unul destul de usor, mai ales pentru persoanele care au luat contact macar o singura data cu un dispozitiv Android. Telecomanda din dotare este greu de utilizat pentru functiile Smart, de aceea asa cum am precizat mai devreme recomand instalarea unui mouse si a unei tastaturi pentru utilizarea Smart. Forma suportului este cea intalnita si la modelele premium de anul trecut, poate fi montat si pe perete insa pentru acest lucru este nevoie de un suport compatibil VESA 400 x 200.

Aspectul acestuia este unul elegant si modern, asa cum ar trebui sa arate orice televizor premium in 2015. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, lasand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display. Sistemul audio este unul standard, format din doua difuzoare cu o putere maxima de 20 wati, sunetul generat de acesta fiind suficient de puternic si clar. Daca simtiti nevoie de ceva mai bun puteti oricand conecta un soundbar sau de ce nu un sistem audio extern.

Diagonala de 139 centimetri este perfecta pentru un living modern sau chiar pentru ceva mai spatios decat atat. Rezolutia ecranului este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. O rezolutie mai buna decat atat nu doar ca crestea pretul acestui TV dar era si inutila – foarte putine filme sau emisiuni se pot urmari in format 4K sau UltraHD. La capitolul imagine acest TV cred ca poate concura fara probleme cu producatori premium precum Samsung sau LG.

Nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T/C precum si slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. De asemenea playerul multimedia face o treaba foarte buna, acesta poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare) indiferent de formatul acestora. Pentru ca discutam despre un model premium Philips 55PFH5500/88 vine dotat cu WiFi integrat, astfel ca se poate conecta la internet rapid si foarte usor, in apropierea acestuia trebuie sa existe o retea WiFi disponibila.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *