Philips 48PFH4100/88 – televizor cu diagonala de 121 centimetri fara functii Smart

Desi face parte din seria 2014 Philips 48PFH4100/88 este un televizor pe care il recomand si in 2015, avand specificatii tehnice foarte bune chiar daca este un model NonSmart. Diagonala generoasa precum si pretul accesibil face ca acest model sa fie un adevarat best buy. Il recomand in special celor care isi doresc un TV cu diagonala mare de la un producator cu renume si experienta in domeniu, insa dispun de un buget limitat.

Cea mai buna oferta pentru acesta am gasit-o aici, avand inclus in pret chiar si transportul. De asemenea magazinul ofera posiblitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. Ca si aspect, discutam despre un televizor cu linii moderne, rafinate, asa cum ar trebui sa arate orice TV in 2015. Suportul acestuia este unul deosebit, cu un design futurist, intalnit de obicei doar la modelele mai scumpe. Rama din jurul ecranuluu este extrem de ingusta, pentru a va oferi placerea unei imagini mai mari.

Philips 48PFH4100-88 din fata

Se poate monta si pe perete insa pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA (acesta trebuie cumparat separat). Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice televizor modern cu LED. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind usor de configurat sau setat acesta face ca TV-ul sa fie unul perfect chiar si pentru persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Sistemul audio este unul format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 16 wati. Sunetul generat de acestea este unul suficient de puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand este aproape de maxim. Daca totusi nu sunteti multumiti de calitatea acestuia puteti opta oricand pentru un sistem audio extern, televizorul fiind dotat atat cu iesire audio digitala cat si cu mufa minijack pentru casti.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review, diagonala ecranului este una generoasa, potrivita pentru incaperile spatioase. Cei 121 de centimetri sunt perfecti pentru o experienta apropiata cu cea de la cinema. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli iar imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Pentru ca este vorba despre un display LED, consumul de energie este unul redus.

Philips 48PFH4100/88 vine dotat atat cu tuner digital DVB-T, DVB-C cat si cu slot CI+, ambele fiind utile pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau chiar HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. De asemenea televizorul este dotat si cu player multimedia integrat, acesta poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar HDD extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare). Ca si functii speciale trebuie sa precizam, functia USB recording care permite inregistrarea emisiunilor TV in format digital direct pe stick-ul USB sau HDD extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *