Philips 32PFH5500/88 – televizor accesibil cu sistem de operare Android

Daca pana acum cativa ani televizoarele din categoria Smart beneficiau de un sistem de operare destul de greoi si instabil, in ultima perioada producatorii au inceput sa instaleze Android pe tot mai multe device-uri din aceasta categorie. La inceput modelele cu Android erau cele din segmentul high-end premium, se pare ca in prezent putem gasi televizoare cu acest OS chiar si in zona entry level, asa cum este si in cazul lui 32PFH5500/88 de la Philips.

Face parte din generatia 2015, poate de aici si pretul foarte bun de care dispune in aceasta perioada. Diagonala acestuia face ca acest TV sa fie unul potrivit pentru o camera standard de apartament. Exista aceeasi versiune dar cu diagonala mai mare, insa astazi discutam despre modelul de 32 inch. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

Philips 32PFH5500-88 din fata

Scos din cutie realizezi ca este vorba despre un produs premium care arata foarte bine si care este construit din materiale de cea mai buna calitate. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru ecran. Suportul este cel standard, intalnit in prezent la majoritatea modelelor din portofoliul producatorului olandez. Cu ajutorul unui suport cu prindere VESA, acesta se poate monta foarte usor si pe perete.

Telecomanda este potrivita ca si marime iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Desi discutam despre un produs SMART, telecomanda nu dispune de foarte multe butoane speciale pentru a controla aceste functii, de aceea recomand sa conectati un mouse si o tastatura, pentru un control mai usor. Avand placa de retea wireless integrata, la internet se poate conecta in cateva secunde de la instalarea acestuia. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia.

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 20 wati. Este un sistem potrivit pentru diagonala ecranului. Sunetul generat de acesta este puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Se poate conecta si un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa tip minijack.

Diagonala ecranului masoara 80 centimetri iar rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display de calitate, asa cum ne-am astepta sa intalnim la un TV de la un producator premium. Unghiul de vizibilitate este unul excelent iar consumul de energie este unul redus. Conform specificatiilor acesta consuma undeva la 29 wati atunci cand functioneaza si 0.5 wati atunci cand este in standby.

Din dotarile lui Philips 32PFH5500/88 nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T/C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. De asemenea este prezent si media playerul integrat, unul de calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern. Sistemul de operare cu care vine din fabrica este Android 5.1 (Lollipop), insa este vorba despre o versiune dedicata televizoarelor.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *