Philips 40PFH5500/88 – televizor cu Android, diagonala de 102 centimetri

Zilele trecute am adus in prim plan noua serie de televizoare Smart marca Philips. Astazi aducem la review, un alt model din seria 2015, de aceasta data fiind vorba despre cel mai accesibil, avand o diagonala potrivita pentru o camera de apartament sau chiar si pentru ceva mai spatios decat atat. Diferenta dintre acest model si cele prezentate zilele trecute fiind de marime, specificatiile si optiunile sunt aceleasi, indiferent care este diagonala aleasa.

Daca esti interesat de acest model cel mai bun pret disponibil online eu l-am gasit aici, avand transportul inclus. Inainte sa discutam despre optiunile si performantele acestuia trebuie sa specific faptul ca Philips 40PFH5500/88 este un model pe care il recomand doar celor pasionati de tehnologie. Desi face parte din categoria Smart, telecomanda din dotare este una standard, de aceea pentru a utiliza usor functiile Smart mai usor recomand folosirea mouse-ului si a tastaturii.

Philips 40PFH5500-88 din fata

La exterior design-ul este unul cu adevarat premium, se incadreaza usor in orice camera din locuinta. Suportul din dotare este unul cu aspect modern, face televizorul sa arata foarte bine. Poate fi folosit suportul standard insa acest TV se poate monta si pe perete destul de usor – este nevoie de un suport compatibil VESA 200 x 200. Este subtire (6 centimetri grosime fara suport) si usor (10 kilograme greutate), astfel ca poate fi scos din cutie si montat chiar si de o singura persoana.

Desi nu este dotat cu un sistem audio spectaculos, sunetul generat de cele doua difuzoare cu o putere maxima de 20 wati este unul suficient pentru aceasta diagonala. Se aude puternic si clar, nu distorsioneaza sunetul nici atunci cand este aproape de maxim. Daca totusi nu sunteti multumiti de calitatea acestuia puteti oricand opta pentru un sistem audio extern sau chiar pentru un soundbar.

Asa cum am precizat la inceputul acestui review, diagonala de 102 centimetri este una potrivita pentru o camera obisnuita de apartament sau chiar si pentru ceva mai spatios. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate de acesta sunt foarte bune, la fel si unghiul de vizibilitate – chiar daca nu este vorba despre un display IPS. Consumul de energie este unul scazut, numai 38 wati atunci cand este in functiune.

Nu lipseste tunerul digital DVB-T/C si nici slotul CI+, astfel ca posturile TV sunt receptionate in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu. De asemenea este prezent si playerul multimedia integrat, acesta poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video, indiferent de formatul acestora.

La capitolul Smart Philips 40PFH5500/88 este dotat cu placa de retea wireless, astfel ca se poate conecta la internet in cateva secunde – aveti nevoie doar de o retea WiFi disponibila. Sistemul de operare utilizat pentru functiile Smart este Android, asadar este foarte simplu de utilizat si configurat, experienta multimedia fiind una foarte buna. Dispune de 8GB spatiu pentru stocarea si instalarea aplicatiilor din Market.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *