Philips 40PFH4200/88 – televizor din gama 2015, fara functii Smart

Daca credeai ca si mine ca televizoarele fara functii Smart sunt pe cale de disparitie uite ca producatorul olandez tocmai ce a lansat pe piata o noua serie de televizoare, fara functii Smart. Acestea sunt destinate in special celor fara pretentii ridicate, care isi doresc un TV cu functii decente pentru 2015, imagini clare si materiale de buna calitate. Modelul adus astazi la review are o diagonala destul de mare, fiind perfect pentru un living modern sau chiar si pentru ceva mai spatios.

Online acest model este disponibil pe stoc doar la cateva magazine, aici avand cel mai bun pret disponibil in aceasta perioada. Neavand foarte multe functii si optiuni cred ca acest model este unul perfect chiar si pentru persoanele mai in varsta care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este potrivita ca si marime, butoanele uzuale sunt plasate foarte bine, astfel ca dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Raspunde rapid la comenzi, posturile TV se schimba aproape instant, chiar si cele cu rezolutie HD.

Philips 40PFH4200-88 din fata

In comparatie cu generatiile anterioare cei de la Philips au schimbat complet design-ul pentru noua gama de televizoare NonSmart. Arata foarte bine, marginea din jurul display-ului este foarte ingusta, asa cum intalnim in prezent la majoritatea televizoarelor de la producatorii premium. Suportul este modern si elegant, construit dintr-un plastic de calitate care pare sa reziste foarte bine la praf precum si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp, dupa stergere.

Are sistem de prindere tip VESA 200 x 200,A deci poate fi montat pe perete foarte usor, cu ajutorul unui suport compatibil. Sistemul audio este format din doua difuzoare stereo cu o putere maxoma de 16 wati – sunetul generat de acesta este suficient de puternic si clar, nu cred ca mai este nevoie de ceva mai puternic, chiar daca pe spatele televizorului este prezenta si o iesire audio tip jack potrivita pentru un sistem audio extern.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui review diagonala de 102 centimetri este destul de mare, fiind potrivita pentru un living modern sau chiar si pentru ceva mai spatios. Rezolutia maxima pe care o poate afisa este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Calitatea imaginilor este foarte buna, culorile sunt vii si naturale iar unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun. La capitolul imagine Philips 40PFH4200/88 exceleaza, imaginile afisate putand fi comparate cu cele intalnite la modelele mult mai scumpe, din categoria premium.

Nu ii lipseste tunerul digital DVB-T, DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, indiferent care este operatorul de cablu. De asemenea acesta este echipat si cu player multimedia integrat, acesta nu face deca sa redea cam orice fisier foto, audio sau video (cu sau fara subtitrare) direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *