Philips 40PFH4100 – televizor FullHD cu diagonala de 102 centimetri

Nu esti pasionat de tehnologie sau functii „inteligente” insa iti doresti un televizor cu diagonala mare pentru living? Nicio problema, inca se mai fabrica si sunt disponibile pe piata modele cu specificatii bune la pret corect, fara optiuni inutile. Modelul de astazi face parte din gama 2014, este un televizor cu diagonala buna pentru o camera spatioasa iar functiile din dotare sunt cele necesare oricarui TV in 2015 – decodor digital, player multimedia si rezolutie FullHD.

Online este disponibil pe site-ul celor de la eMAG, acolo avand nu doar cel mai bun pret dar si transport gratuit – nu cred ca ai vrea sa aduci acasa cu masina un televizor cu diagonala de 1 metru. In plus, daca intentionezi sa il pastrezi mai mult de 3-4 ani poti opta pentru extinderea perioadei de garantiei, bineinteles aceasta se face contracost. Pentru cei care sunt interesati sa il monteze pe perete trebuie sa precizez faptul ca acest model dispune de prindere tip VESA, asta inseamna ca veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul de prindere 200 x 200.

Philips 40PFH4100 din fata

Aspectul acestuia este unul reusit, avand aceleasi linii pe care le-am intalnit si la modelele mai scumpe de la acelasi producator. Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, construita dintr-un plastic negru lucios care arata foarte bine. Forma suportului este moderna si elegant, imi aduce aminte de modelele Smart din gama Samsung. Dimensiunile sunt cele uzuale, pe care le intalnim la orice TV modern. Grosimea nu depaseste 7 centimetri (fara suport) iar greutatea acestuia este de 9 kilograme.

Meniul este disponibil in limba romana, acesta fiind foarte usor de utilizat, chiar si pentru persoanele in varsta sau cei care nu sunt pasionati de tehnologie. Telecomanda este normala ca si dimensiune, butoanele uzuale sunt asezate la indemana, astfel ca dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Raspunde bine la comenzi iar posturile TV se schimba aproape instant, chiar si cele HD care necesita un timp mai mare de incarcare.

Asa cum am precizat de la inceputul acestuir review Philips 40PFH4100 este un televizor obisnuit care nu impresioneaza prin functii sau dotari de top. Singura optiune pe care o pot preciza este cea de USB recording, aceasta permite inregistrarea emisiunilor preferate pe hard disk, in format digital sau HD. Sistemul audio este format din doua difuzoare stereo care se aud suficient de tare si care nu distorsioneaza sunetul nici atunci cand sunt aproape de maxim. Daca nu sunteti multumiti de calitatea acestora puteti opta pentru un sistem audio extern – acesta avand atat iesire audio digitala cat si mufa audio tip jack.

Diagonala ecranului masoara 102 centimetri iar rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli. Putem discuta despre imagini clare si culori vii si naturale. La acest capitol cred ca poate concura fara probleme chiar si cu producatori de top, cum ar fi Samsung sau Sony. Nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T, DVB-C si nici slotul CI+. Ambele sunt necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern. Playerul multimeda integrat este unul de calitate, acesta poate reda direct de pe hard disk-ul extern sau stick-ul USB cam orice fisire video, audio sau foto.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *