Philips 32PFH5300/88 – poate cel mai ieftin Smart TV disponibil in aceasta perioada!

Asa cum spune si titlul astazi aducem la review poate cel mai ieftin TV cu functii Smart disponibil in aceasta perioada in oferta magazinelor online. In trecut au mai fost televizoare Smart ieftine insa acestea veneau fara placa de retea wireless iar la capitolul Smart erau destul de slab dotate, asadar experienta Smart aproape ca lipsea. Totusi chiar si modelul de astazi nu este chiar unul care exceleaza la acest capitol, de aceea trebuie sa va avertizez cu privire la performantele acestui TV, daca il cumparati doar pentru functiile Smart mai bine va orientati catre altceva.

Daca il cumparati si pentru aceste functii atunci este un targ avantajos, vorbim totusi despre un TV marca Philips cu specificatii bune si pret accesibil. Face parte din seria 2015, avand un design complet schimbat, in tendinte cum s-ar spune. Recomand acest model pentru incaperile mici si mijlocii, diagonala nefiind chiar una potrivita pentru un living spatios. Garantia oferita de producator este de 24 de luni insa daca alegeti sa il cumparati de aici aveti posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni.

Philips 32PFH5300-88 din fata

Legat de aspect, asa cum am precizat mai devreme in comparatie cu modelele din anii trecuti acest model aduce un design nou, imbunatatit. Rama din jurul ecranului este acum foarte ingusta, lasand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display. Suportul pentru birou ramane la forma clasica insa era de asteptat, fiind vorba despre un TV accesibil si nu un model din categoria premium. Poate fi montat si pe perete insa pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA (trebuie achizitionat separat).

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana si chiar daca este un TV cu functii Smart acesta este foarte usor de utilizat si configurat. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Telecomanda este una standard, fara prea multe butoane dedicate functiilor Smart. Prezenta placii de retea wireless face ca televizorul sa se poata conecta la internet rapid insa utilizarea functiilor Smart nu este chiar cea mai placuta experienta pe care o poti avea. Browser-ul web se misca destul de greu, la fel si restul de aplicatii.

Sunetul este asigurat de un sistem audio obisnuit, format din doua difuzoare stereo. Sunetul generat de acesta este unul foarte bun, se aude suficient de puternic si clar, fara sa distorsioneze. Diagonala de 80 centimetri este potrivita pentru o camera de apartament sau chiar si pentru ceva mai spatios. De apreciat este rezolutie de 1920 x 1080 pieli, aceasta asigura ca imaginile afisate sa fie clare iar culorile vii si naturale. La capitolul imagine cred ca poate concura fara probleme cu modele mai scumpe, chiar si de la alti producatori.

Din dotarea acestuia nu lipseste tunerul digital DVB-T/C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. De asemenea este prezent si player-ul multimedia integrat, acesta poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *