Philips 32HFL2819D/12 – televizor ieftin cu display FullHD

Televizoarele marca Philips s-au remarcat intotdeauna prin raportul calitate/pret excelent. De la regula nu face exceptie nici modelul prezent astazi la review. Philips 32HFL2819D/12 este un televizor pe care il recomand persoanelor care isi doresc un produs de calitate cu functii decente pentru 2016, insa nu dispun de un buget foarte mare. Face parte din seria 2015, poate de aici si pretul accesibil pe care l-am intalnit in aceasta perioada.

Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea, magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. In cutie, pe langa televizorul propriu-zis veti mai gasi telecomanda, cablul de alimentare precum si manualele de utilizare. La exterior 32HFL2819D/12 este un televizor care arata foarte bine, avand acelasi design cu care producatorul olandez ne-a obisnuit. Este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios. Dimensiunile sunt cele uzuale, avand o greutate de 5.9 kilograme si o grosime care nu depaseste 10 centimetri.

Philips 32HFL2819D-12 din lateral

Se poate monta si pe perete, insa pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA, pe care va trebui sa il cumparati separat. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor SMART fac ca acest televizor sa fie unul usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.
Sunetul este asigurat de un sistem stereo, suficient de puternic daca ar fi sa ne raportam la diagonala ecranlui. Totusi, daca vreti un sunet mai puternic puteti opta pentru un sistem audio extern, televizorul fiind dotat cu iesire audio digitala si mufa tip jack.

Diagonala de 81 centimetri face televizorul potrivit pentru o camera standard de apartament sau chiar pentru ceva mai spatios. Rezolutia maxima este de 1920×1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre un ecran IPS. Si consumul este unul scazut, conform producatorului acesta consuma 59 kW·h atunci cand functioneaza si mai putin de 0,3 wati atunci cand este in standby.

Din dotari nu lipseste tunerul digital integrat si nici slotul CI+, astfel ca receptionarea posturilor TV in format digital sau HD se poate face fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu. De asemenea Philips 32HFL2819D/12 vine dotat cu player multimedia integrat, unul chiar foarte bun, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *