Philips 24PHT4000 – televizor accesibil cu diagonala de 61 centimetri

Din gama 2015 a producatorului olandez, aducem astazi la review un televizor cu dimensiuni potrivite pentru o camera standard de apartament. Philips 24PHT4000 este un model fara functii Smart, cu raport pret/calitate excelent. Il recomand celor care nu dispun de un buget foarte mare si nu doresc sa plateasca in plus pentru niste functii pe care oricum nu le vor folosi decat la inceput, de maxim 3-4 ori. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul.

De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. La exterior 24PHT4000 nu este un TV care sa te surprinda, design-ul fiind acelasi cu care producatorul ne-a obisnuit in ultima perioada. Este construit din materiale de calitate iar dimensiunile se incadreaza in standardele actuale, impuse de marii jucatori. Suportul pentru masa are un design modern si elegant, insa cu ajutorul unui suport compatibil VESA acesta poate fi montat foarte usor si pe perete.

Philips 24PHT4000 din fata

Meniul de utilizare este prezent in limba romana iar configurarea si setarea televizorului se face in cateva secunde de la pornire. Lipsa functiilor Smart face ca acest TV sa fie unul usor de utilizat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia sau de cei mai in varsta. Telecomanda este cea obisnuita, butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Raspunde bine la comenzi lar posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Televizorul este dotat cu doua difuzoare stereo, astfel ca sunetul generat de acestea este unul puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi nu sunteti multumiti de calitatea acestuia puteti opta pentru un sistem audio extern.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Philips 24PHT4000 este un televizor potrivit pentru o camera standard de apartament. Diagonala acestuia masoara 61 centimetri iar rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display de calitate cu unghi de vizibilitate excelent. De asemenea si consumul de energie este unul scazut, conform producatorului acesta are un consum de numai 20 wati atunci cand functioneaza. Functia de monitor va permite sa utilizati televizorul si pe post de monitor pentru PC sau laptop.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital DVB-T, DVB-C DVB-T2 si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate foarte buna, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare) direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *