Panasonic TX-50AS520E – televizor Smart accesibil cu diagonala de 127 centimetri

Desi produsele marca Panasonic nu beneficiaza de atat de multa reclama precum cele de la Samsung, Sony sau LG asta nu inseamna ca sunt mai slabe calitativ sau nu dispun de aceleasi functii. Modelul pe care l-am adus astazi la review este unul cu functii Smart, diagonala mare si pret foarte bun, pot spune ca in aceasta perioada poate fi chiar bestbuy. Online se poate cumpara de la eMAG, acolo l-am gasit cu cel mai bun pret disponibil precum si transport gratuit.

Face parte din gama 2014, de aici si pretul foarte bun cu care poate fi cumparat in aceasta perioada. Diferente foarte mari intre acest model care face parte dintr-o generatie mai veche si ultimele modele lansate recent pe piata chiar nu pot spune ca sunt, deci diferenta de pret nu se justifica, decat daca esti genul de persoana care isi doreste doar ultimele aparitii. Panasonic TX-50AS520E nu este doar un simplu televizor Smart, acesta arata chiar foarte bine, design-ul dar si materialele folosite fiind de cea mai buna calitate.

Panasonic TX-50AS520E din fata

Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, in felul acesta lasand mai mult spatiu disponibil pentru display. Este complet argintiu, la prima vedere ai impresia ca este vorba despre aluminiu insa dupa iti dai seama ca este doar plastic, foarte bine finisat, cu un aspect metalic. Este subtire si usor (bineinteles in raport cu diagonala ecranului), la acest capitol pot spune ca se incadreaza in standardele actuale – are o grosime de numai 5 centimetri iar greutatea nu depaseste 16 kilograme.

Are sistem de prindere tip VESA, asta inseamna ca se poate monta si pe perete, este nevoie doar de un suport compatibil. Telecomanda cu care vine este una normala, fara optiuni speciale pentru controlarea functiilor Smart. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp foarte mare de asteptare nici in cazul celor HD. Meniul este disponibil in limba romana, foarte usor de utilizat acesta cred ca poate fi folosit fara probleme chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu toate functiile sau optiunile.

Sistemul audio este unul foarte bun, cu o putere maxima de 20 wati acesta asigura un sunet de calitate fara distorsiuni. Diagonala de 127 centimetri cred ca este potrivita pentru o camera spatioasa, chiar un living modern. Rezolutia acestuia este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile naturale si vii. La acest capitol cred ca poate concura fara probleme cu modelele de top de la producatori premium precum Samsung sau Sony. Desi diagonala este destul de mare consumul de energie este unul redus, numai 63 wati atunci cand este in functiune.

Fiind un model de top era si normal ca acesta sa fie dotat cu tuner digital DVB-T, DVB-C si slot pentru carduri CI+. Acestea va asigura receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox extern. Este prezent si player-ul multimedia integrat, acesta poate reda cam orice fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern, indiferent de format.

La capitolul Smart Panasonic TX-50AS520E este un televizor complet, avand atat placa de retea wireless cat si Ethernet-LAN, pentru conectarea acestuia la internet prin cablu. Dispune de browser web, acesta permite navigarea pe site-urile de internet fara probleme. Se misca foarte bine, nu are lag si nici intarzieri atunci cand vine vorba de aplicatii Smart. Aplicatiile sociale precum Facebook, Twitter sau Youtube sunt deja instalte insa din zona de Market se pot instala si alte aplicatii.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *