Panasonic NA-107CVC5WGN – masina de spalat rufe din seria 2015

Sunt bucuroasa sa te anunt ca in sfarsit am gasi o masina de spalat rufe exact asa cum si-ar dori orice femeie! Dotata cu capacitate mare de incarcare, viteza de centrifugare cu multe rotatii pe minut pentru rufe perfect stoarse pana la ultima picatura de apa, design modern, functii intuitive si consum mic de resurse, cam asa as putea descrie in doar cateva cuvinte noua masina de spalat rufe Panasonic NA-107CVC5WGN cu incarcare frontala!

Sunt foarte exigenta in privinta curateniei, iar atunci cand vine vorba de hainele murdare, acord o deosebita atentie detergentului pe care il cumpar, tesaturilor hainelor si bineinteles, culorilor acestora! Aceasta masina cu capacitate mare de incarcare de 7 kg, are cel mai bun raport calitate-pret aici si chiar daca este putin mai scumpa decat modelele clasice, eu personal consider ca isi merita fiecare banut, datorita dotarilor si functiilor inteligente pe care le detine.

Panasonic masoara 84.5 x 54.2 x 59.7 centimetri, este de culoare alb, are panou de comanda pozitionat frontal, display elegant cu afisaj LCD – iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului si viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1000 rotatii pe minut.

Panasonic NA-107CVC5WGN din fata

Masina de spalat rufe este foarte frumoasa, iar prin interediul designului sau modern si finisajelor elegante pe care le are, aceasta reuseste sa infrumuseteze orice coltisor al casei in care vei dori sa o asezi. Eu am optat pentru bucatarie, deoarace acolo am spatiu suficient pentru ea si-n plus, uscatorul de rufe este asezat in apropierea ei, pe balcon.

Datorita capacitatii mari de incarcare pe care o are – 7 kg, vei putea spala mai multe rufe murdare intr-un singur ciclu, dar si articole voluminoase, cum ar fi paturi, cuverturi sau pilote, economisind astfel energie electrica si apa. Desi poate spala o cantitate semnificativa de haine, pana la 7 kg, consumul sau nu este mare, specialistii incadrand-o in urma testelor efectuate in clasa de eficienta energetica A++ (consuma 1.05 kw/program standard si 10346 litri apa/an).

Programele de spalare pe care masina ti le pune la dispozitie sunt cele normale, pe care sunt convinsa ca ai avut ocazia sa le intalnesti pana acum: rapid – 15 minute, bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, sport, colorate si prespalare.

Trebuie sa-ti aduc la cunostinta ca aici vei putea intalni senzor 3D, care are rolul de a transmite informatii cu privire la cantitatea de haine murdare din interiorul cuvei si nivelul de murdarie al acestora, pentru ca masina sa-si adapteze consumul, timpul si viteza de centrifugare in functie de rufele spalate. Rezultatele sunt intotdeauna uimitoare, asa cum era de asteptat! Recomand cu incredere tururor masina de spalat rufe Panasonic NA-107CVC5WGN cu incarcare frontala, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Acest produs are garantie 2 ani si transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *