Panasonic CS/CU-UE9RKE – putere de racire 9000 BTU cu eficienta maxima

Nu mai este mult pana cand vara isi va intra in drepturi, de aceea daca aveti in plan achizitionarea unui aparat de aer conditionat, ideal ar fi sa il cumparati din timp. In felul acesta instalarea se va face intr-un timp mai scurt de timp iar pretul platit poate fi mai mic. Pentru cei care nu s-au hotarat la un model anume, astazi aducem la review Panasonic CS/CU-UE9RKE, un aparat de aer conditionat cu putere de racire mica, insa potrivit pentru o locuinta cu maxim 3 camere.

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit pana acum despre Panasonic, deci nu cred ca mai are rost sa specific faptul ca discutam despre un produs din zona premium. Aparut recent in oferta magazinelor online din Romania, acest aparat este unul cu consum redus de energie, oferind in acelasi timp eficacitate maxima. Cea mai buna oferta online am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionare va trebui sa platiti in plus pentru instalarea aparatului. Din experienta personala pretul instalarii este in jur de 350-450, in functie de oras sau firma care se ocupa de instalare. Trebuie sa apelati la o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni).

Panasonic CS-CU-UE9RKE unitate interioara-exterioara

La exterior acest model se incadreaza in standardele actuale, atat ca design cat si ca dimensiuni. Unitatea interioara este complet alba, avand in partea stanga un mic display unde este afisata temperatura setata. Informatii detaliate cu privire la temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Chiar daca discutam despre un aparat de aer conditionat cu putere mica de racire (9000 BTU), acesta este suficient pentru climatizarea unei locuinte cu maxim 3 camere.

Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+. Consumul mic de energie este datorat in mare parte compresorului Panasonic tip Inverter. Acesta nu doar reduce consumul dar face aparatul mult mai silentios. Pe langa functiile uzuale, intalnite la orice aparat de aer conditionat (racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, auto, sleep/night mode), Panasonic CS/CU-UE9RKE vine dotat si cu cateva functii ceva mai „speciale”: functie de eliminare a mirosurilor neplacute (permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute), functia Super Quiet si Internet Control Ready (control de la distanta printr-o utilizare usoara si prietenoasa, folosind un telefon Android sau iOS, tableta sau PC prin internet)

Pentru controlarea aparatului prin WiFi este necesar un adaptor WiFi, pe care va trebui sa il cumparati separat, momentan nu stiu daca exista pe piata din Romania, insa sunt convins ca pe viitor va fi disponibil in oferta magazinelor online. Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeuna lipsit de mirosuri neplacute, praf sau alte bacterii, acesta este dotat si cu filtru antialergic oferind o mai buna calitate a aerului, fara virusi, mucegai sau bacterii.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *