Panasonic CS-PW09GKX – aer conditionat din categoria premium cu pret accesibil

Atunci cand am cautat sa cumpar un aparat de aer conditionat pentru locuinta m-am orientat catre ceva accesibil dar cu raport pret/calitate bun. Nu vroiam sa cheltui foarte multi bani pentru un produs care este utilizat doar pe timpul verii cateva ore pe zi. Asadar dupa lungi cautari m-am oprit la Panasonic CS-PW09GKX, un model de la un producator premium care se remarca prin consum redus precum si pret foarte bun.

Eu l-am cumparat de aici, avand nu doar cel mai bun pret dar si transport gratuit. Nu este inclus in pret kitul de instalare si montajul, acestea se platesc separat dupa achizitionarea aparatului. Din experienta personala va pot spune ca instalarea nu ar trebui sa coste mai mult de 350-400 lei (in limita a 3 metri de traseu frigorific). Bineinteles acest cost poate varia usor in functie de oras si firma. Trebuie sa tineti cont ca firma care se ocupa de instalare sa fie una autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator.

Panasonic CS-PW09GKX unitate interna

La capitolul design Panasonic CS-PW09GKX este un aparat simplu, despre care nu pot spune ca se remarca in vreun fel. Unitatea interioara este complet alba, fiind foarte simpla aceasta se poate integra foarte usor in orice camera din locuinta. Informatiile cu privire la temperatura setata precum si programul utilizat sunt disponibile pe telecomanda, aceasta fiind dotata cu un mic display tip LCD. Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau impuritati acest aparat este dotat si cu filtru de aer standard, care se poate scoate si spala ori de cate ori este nevoie.

Cei 9000 BTU sunt suficienti pentru a raci un apartament cu maxim 3 camere. Poate fi utilizat si pentru racirea unor spatii mai largi de atat insa atunci scade randamentul si timpul pentru racire va creste substantial. Conform producatorului acesta este incadrat in clasa de consum energetic A, indiferent ca este utilizat pentru incalzire sau racire. Din experienta personala pot spune ca la capitolul consum acest aparat sta foarte bine, avand un consum minim. Acest lucru este posibil datorita compresorului de ultima generatie care foloseste tehnologia Inverter.

Acesta nu doar reduce consumul dar face ca aparatul sa poata functiona chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade – in felul acesta poate fi utilizat fara probleme chiar si pe timpul iernii. Functiile din dotare sunt cele uzuale, standard pentru acest gen de aparate: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Ca o concluzie la finalul acestui articol Panasonic CS-PW09GKX poate fi o alegere potrivita daca nu doresti sa cheltui foarte mult insa doresti un produs de calitate, economic si performant.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *