Osaka OHW18IG5 – aer conditionat puternic, din gama 2016

Daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat cu putere mare de racire, capabil sa raceasca intreaga locuinta, insa bugetul nu este chiar unul foarte mare, modelul prezent astazi la review poate fi cel potrivit. Este vorba despre Osaka OHW18IG5, aparat de aer conditionat din seria 2016, cu putere de racire 18.000 BTU, consum redus de energie si compresor Daikin. Este un model cu optiuni si functii premium, insa cu pret avantajos. Il recomand celor care nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand sau marketing.

Eu am gasit cea mai buna oferta aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Dupa achizitionare va trebui sa platiti in plus doar pentru instalare. Aceasta trebuie efectuata de catre o firma autorizata de producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (24 de luni). Din experienta personala, pretul instalarii este in jur de 350-400 lei, insa in functie de oras sau firma, acesta poate varia. Recomand sa achizitionati acest aparat inaintea inceperii sezonului estival, in felul acest veti putea avea aparatul functional intr-un timp mult mai scurt.

Osaka OHW18IG5 unitate interioara

Legat de aspect, Osaka OHW18IG5 este un model cu design clasic, insa usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Unitatea interioara este complet alba, avand pe centru un mic display unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata. Informatii detaliate legate de temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. De asemenea, telecomanda este dotata cu mic senzor care poate determina si transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea interioara, in felul acesta controlul temperaturii se face mult mai precis si mai comfortabil.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, acest model este unul recomand pentru locuintele spatioase sau chiar si pentru spatii comerciale. Cu o putere de racire/incalzire de 18000 BTU/h, acesta poate asigura comfortul locuintei dumneavoastre, cu un consum redus de energie. Conform specificatiilor, atunci cand este utilizat pentru racire acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ (consum intre 150-1430-1860 wati). Daca il veti folosi pentru incalzire, acesta este incadrat in clasa de consum A+ (cu un consum cuprins intre 160-1380-1680 wati). In ambele situatii consumul este unul scazut, care nu va creste factura la energie foarte mult.

Consumul redus este datorat in mare parte compresorului tip Inverter, marca Daikin. Acesta nu doar reduce consumul dar face aparatul si mult mai silentios. Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acest aparat este dotat cu filtru Catechin (un extract de ceai verde si substanta antibacteriala, acesta are rolul de a curata aerul de praf). Functiile din dotare sunt cele uzuale (racire, incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode si auto). In plus Osaka OHW18IG5 vine dotat si cu alte cateva functii speciale, intalnite de obicei la modelele mai scumpe, cum ar fi: racire turbo sau 1W standby economic.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *