Osaka Inverter OHW12S4 – aer conditionat accesibil cu filtrare ultra-performanta

Nu mai este mult pana cand temperaturile vor deveni aproape insuportabile, iar daca nu locuiesti la munte sau in apropierea unei paduri atunci cu siguranta ai nevoie de un aparat de aer conditionat. Preturile acestora a scazut destul de mult in ultimii ani, atfel ca in prezent poti cumpara un aparat cu mai putin de 2000 lei, si aici nu includ modelele NoName, vorbesc despre produse de calitate cu consum redus de energie si performante foarte bune.

Din aceasta categorie face parte si modelul despre care vom discuta in acest articol, Osaka OHW12S4 este un aparat cu raport pret/calitate foarte bun, fiind excelent pentru un apartament cu 3-4 camere. Se poate cumpara online de la eMAG, acolo dispune de un pret foarte bun precum si de transport gratuit. Trebuie mentionat faptul ca in pretul de achizitie este inclus si kitul pentru montare. Atentie, acesta nu include si montarea acestuia, pentru acesta trebuie sa platiti o firma autorizata, pentru a nu pierde garantia oferita de producator.

Osaka Inverter OHW12S4 din fata

Capacitate de racire este de 12000 BTU pe ora, fiind suficient de puternic pentru a raci un apartament intreg. Consumul de energie este unul redus, fiind vorba depre un model cu compresor Inverter acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++. In plus acesta poate functiona si la temperaturi scazute pana la -10 grade. Aspectul unitatii interioare si celei exterioare este cel clasic, pe care il intalnim la majoritatea aparatelor de acest gen.

Telecomanda este mica insa butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa numai cateva minute de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Are un mic display tip LCD, acolo veti gasi informatii legate de temperatura, programul setat precum si treapta de ventilare. Functiile acestui aparat sunt cele clasice, adica: ventilare, racire, incalzire si dezumidificare precum si alte functii mai „speciale”. Este prezent si tehnologia I FEEL, care cu ajutorul senzorului montat in telecomanda poate determina si transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea interioara, astfel se poate controla temperatura mult mai precis. Functia Sleep este ideala pentru cei care folosesc aparatul si pe timpul noptii, aceasta functie facand aparatul mai silentios si pastreaza o temperatura potrivita pentru somn.

Asa cum am precizat si in titlul acestui articol acest aparat este unul cu filtrare ultra-performanta, asta inseamna ca sistemul de filtrare este format din 6 filtre diferite: anti acaro-bacterian, ion-argint, catechin, chitin, vitamina C si anti formaldehide. In felul acesta stii sigur ca nu o sa ai probleme cu aerul neplacut, bacteriile sau alte impuritati din aer, fiind un aparat ideal pentru cei alergici.

Este prezent si functia pentru auto-curatare, aceasta imediat dupa oprire usuca unitatea interioara pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor si mucegaiurilor, reducand semnificativ mirosul si necesitatea curatarii aparatului. Legat de zgomotul produs, unitatea interioara este foarte silentioasa, cu numai 28 decibeli atunci cand este folosita intr-o treapta inferioara. Unitatea exterioara este ceva mai galagioasa, aceasta produce un zgomot constant de 63 decibeli, chiar si asa nu este ceva foarte deranajant, poate fi montata chiar si lanaga fereastra fara probleme.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *