Osaka OHW12DLC8 – aer conditionat cu 12000 BTU putere de racire si filtru anti-formaldehide

Chiar daca vara nu si-a intrat complet in drepturi este bine sa fim pregatiti si sa intampinam temperaturile ridicate cu un aparat de aer conditionat cumparat din timp. In felul acesta nu doar ca veti beneficia de cel mai bun pret dar montajul se poate efectua in maxim 3-4 zile de la achizitionare. Modelul ales de mine pentru apartament a fost Osaka OHW12DLC8, un aparat de care sunt multumit chiar si acum dupa aproape un an de utilizare.

Eu l-am cumparat la sfarsitul lunii mai, acesta fiind disponibil in oferta celor de la eMAG cu cel mai bun pret precum si cu transport gratuit. Imediat cum mi-a ajuns acasa am facut o programare pentru montaj si in 3 zile il aveam deja functional. Trebuie sa precizez faptul ca inclus in pretul de achzitie nu este si montajul, acesta trebuie platit separat dupa achizitionare. Din experienta personala pot spune ca pretul acestuia nu ar trebui sa depaseasca 200-300 lei, in functie de firma aleasa precum si oras. De asemenea trebuie ca firma aleasa sa fie una autorizata, in caz contrar puteti pierde garantia oferita de producator.

Osaka OHW12DLC8 unitate interioara

Nu am pus accent pe design insa atunci cand l-am vazut montat pe perete am fost placut impresionat de aspectul acestuia. Unitatea interioara pastreaza acelasi design clasic intalnit la majoritatea aparatelor din aceasta categori, in schimb in partea dreapta este prezent un mic display LED unde veti gasi informatii legate de temperatura setata. Telecomanda desi este destul de mica este construita intuitiv, avand si aceasta un display unde sunt afisate informatiile legate de programul folosit sau treapta de ventilare.

Capacitatea de racire este de 12000 BTU pe ora, fiind un aparat perfect pentru un apartament cu 2 sau 3 camere. Chiar daca in specificatii este incadreat in clasa de consum energetic A, acest aparat este unul economic, avand un consum redus de energie. Folosit in medie aproximativ 4-5 ore pe zi Osaka OHW12DLC8 mi-a crescut factura la energie electrica cu aproximativ 40-50 lei. Consumul redus este datorat in principal compresorului tip Inverter, acesta facand posibila si functionarea chiar si cand afara sunt -15 grade.

Este dotat si cu filtru de aer, acesta fiind impotriva alergenilor, bacteriilor precum si a prafului. Se poate spala atunci cand este nevoie, direct la jetul de apa. Functiile din dotarea acestuia sunt cele clasice respectiv racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Este dotat si cu modul Turbo – acesta ii maximizeaza performantele pentru a atinge temperatura dorita intr-un timp mai scurt. De asemenea este prezenta si functia care afiseaza codul de eroare, daca acesta nu reprezinta un defect major, ele vor continua sa functioneze pentru asigurarea confortului din incapere. Ca o concluzie la finalul acestui articol Osaka OHW12DLC8 este un aparat de aer conditionat cu pret accesibil, foarte performant, cu consum redus de energie, pe care il recomand celor care vor un produs de calitate cu pret bun.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *