Osaka OHW09S4 – aer conditionat ieftin cu kit de instalare inclus

Dupa cateva zile caniculare am decisa ca trebuie sa am un aparat de aer conditionat in casa. Atunci am inceput sa caut oferte si informatii cu privire la aceste aparate. Nu vroiam sa cheltui nici foarte multi bani avand in vedere ca acest gen de aparat este utilizat in principal doar pe timpul verii insa nu vroiam sa cumpar nici ceva cu tehnologii invechite. Dupa cateva cautari prin ofertele magazinelor online m-am oprit la Osaka, un producator cu experienta si renume in acest domeniu.

Pana atunci nu auzisem niciodata de acest producator insa acum dupa aproape un an de zile de utilizare ma pot declara mai mult decat multumit de alegerea facuta. Modelul ales de mine a fost OHW09S4, l-am cumparat online de aici, pe vremea aceea avand cel mai bun pret precum si transportul gratuit. De asemenea, inclus in pret a fost si kitul de instalare, astfel ca dupa achizitionare montajul m-a costa in jur de 300 lei (banuiesc ca este mai mult daca aparatul nu vine cu kit de instalare) – bineinteles acest cost poate varia in functie de fiecare oras sau firma care se ocupa de montaj. Totusi, pentru ca sa nu ramaneti fara garantie firma trebuie sa fie autorizata de catre acest producator.

Osaka OHW09S4 unitate interioara

Aspectul unitatii interioare este cel clasic, intalnit de obicei la orice aparat din aceasta categorie. Complet alba, aceasta este dotata cu un mic display unde veti gasi informatii legate de temperatura setata precum si programul utilizat. Pentru mai multe informatii exista display-ul de pe telecomanda, acesta pe langa informatiile standard afiseaza si treapta de ventilare precum si ora pentru pornit/oprit.

Cei 9000 BTU sunt suficienti pentru a raci un apartament cu maxim 2 camere, bineinteles ca poate fi utilizat si pentru spatii mai largi insa atunci randamentul scade. Fiind vorba despre un model destul de nou, conform producatorului atunci cand este utilizat pentru racire/incalzire, acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+, fiind foarte economic. Acest lucru este datorat in principal compresorului care foloseste tehnologia Inverter. Este vorba despre un compresor marca GREE care face aparatul sa fie silentios si ofera posibilitatea utilizarii aparatului chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la -15.

Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, fara baterii sau microbi, acesta este dotat cu un filtru anti-Bacterian si anti-praf – acesta se poate scoate si spala ori de cate ori este nevoie. Functiile din dotare sunt cele standard, aici ma refer la: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare precum si cateva functii speciale: sleep/night si I Fell (mini senzorul din telecomanda poate determina si transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea interioara. Astfel controlul temperaturii se va face mult mai precis si confortabil.)

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *