Osaka OHW09IG5 – aer conditionat accesibil cu putere de 9000 BTU, kit de instalare inclus

Pentru ca nu mai este mult pana cand caldurile tropicale ne vor invada tara, este bine sa fim pregatiti din timp cu un aparat de aer conditionat. Daca in urma cu cativa ani aceste aparate erau considerate mofturi, in prezent fara un aparat de acest gen nu te mai poti odihni. In plus, pretul acestora a scazut considerabil, iar aici nu ma refer doar la cele NoName. De exemplu, Osaka OHW09IG5 este un model din zona premium cu pret accesibil, dotat cu compresor Inverter si functii necesare oricarui aparat de acest gen.

Cea mai buna oferta am gasit online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul precum si kitul de instalare. Ca orice alt aparat din categoria premium, Osaka OHW09IG5 beneficiaza de 36 luni garantie. Totusi, pentru a beneficia de aceasta, instalarea trebuie efectuata de catre o firma autorizata de catre producator. Din experienta personala, pretul pentru instalare nu ar trebui sa depaseasca 300 lei, indiferent de oras sau firma instalatoare, bineinteles in limita a 3 metri de traseu frigorific.

Osaka OHW09IG5  unitate interioara

La capitolul design, acest model dispune de un aspect modern si elegant, chiar daca in mare parte este construit dintr-un plastic alb. Acesta reuseste sa se integreze foarte bine in orice camera din locuinta dumneavoastra, fara a afecta in vreun fel aspectul acesteia. Unitatea interioara este dotata cu un display tip LCD in partea frontala, acolo unde sunt afisate informatii cu privire la temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aceste informatii sunt disponibile si pe ecranul prezent pe telecomanda. Referitor la telecomanda, aceasta este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi, iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Cu o capacitate maxima de racire/incalzire 9000 BTU, acest model este potrivit pentru o locuinta cu maxim 2-3 camere, indiferent ca discutam despre un apartament sau casa. Daca il cumparati pentru ceva mai spatios va trebui sa fie utilizat la capacitate maxima, de unde si un consum mai mare de energie. Conform specificatiilor, aparatul este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, cu un consum incadrat intre 120/780/1300 wati (in functie de treapta de ventilare setata). Atunci cand este folosit pentru incalzire, acesta are un consum ceva mai mare, fiind incadrat in clasa de consum A+, cu un consum de 120/775/1400 wati.

Are compresor cu tehnologie Inverter de aici si consumul redus de energie. Functiile din dotare sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor din acest segment de pret: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode. De asemenea Osaka OHW09IG5 este un aparat silentios, zgomotul produs de unitatea interioara este incadrat intre 29 si 40 decibeli, in functie de treapta de ventilare utilizate. Zgomotul produs de unitatea exteriora este unul constant, de 60 decibeli. Trebuie precizat si faptul ca aparatul vine echipat cu filtru Anti-praf, pentru un aer curat, lipsit de mirosuri neplacute.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Osaka OHW09IG5 – aer conditionat accesibil cu putere de 9000 BTU, kit de instalare inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *