Osaka OHW09DLC8 – aparat de aer conditionat ieftin cu kit de instalare inclus in pret

Daca in urma cu cativa ani aparatele de aer conditionat erau catalogata ca un moft, considerate mari consumatoare de energie, in prezent situatia s-a schimbat destul de mult. In primul rand datorita cresterii temperaturii globale acest gen de aparat electrocasnic cu siguranta nu mai poate fi considerat un moft, mai degraba un produs care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta. In al doilea rand majoritatea aparatelor moderne se bucura de consum redus de energie, fiind dotate cu compresoare tip Inverter.

De la regula nu face exceptie nici Osaka OHW09DLC8, un aparat pe care eu il folosesc de aproximativ un an de zile si de care sunt foarte multumit chiar si acum in prezent. Acest model nu este unul foarte puternic fiind recomandat in special pentru apartamente cu maxim 2 camere sau o garsoniera mai spatioasa. Online se poate comanda de la eMAG, acolo avand transportul gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie. Inclus in pret este si kitul de instalare, atentie pentru ca instalarea trebuie platita separat, catre firma care se ocupa de montaj. Pentru a nu pierde garantia trebuie ca firma care asigura montajul trebuie sa fie autorizata. Din experienta personala pot spune ca pretul montajului nu ar trebui sa coste mai mult de 300 lei – bineinteles ca acesta variaza in functie de oras dar si firma.

Osaka OHW09DLC8 unitate interioara

Unitatea interioara este dotata cu un mic display unde veti gasi informatii legate de temperatura precum iar in cazul unei probleme codul de eroare, daca acesta nu reprezinta un defect major, aparatul va continua sa functioneze pentru asigurarea confortului din încapere. Asa cum am precizat de la inceputul acestui review cei 9000 BTU pe ora sunt suficienti pentru a asigura o temperatura potrivita pentru o incapere nu foarte spatioasa. Fiind dotat cu compresor tip Inverter nu doar consumul de energie este unul extrem de scazut dar acest aparat poate functiona chiar si atunci cand temperatura din exterior ajunge pana la -15 grade.

Filtrul din dotare este unul anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf si deodorizant, in plus acesta poate elimina în mod eficient compusii volatili, cum ar fi aldehida metil, etantiol si deasemenea gazele nocive si mirosurile neplacute. Functiile din dotare sunt cele standard, intalnite de obicei la orice aparat din aceasta categorie: racire, incalzire, dezumidificare si ventilare. La functii speciale intalnim modul Turbo (acesta are ca rol racirea incaperii intr-un timp mai scurt) precum si functia de echilibrarea diferentei de temperatura – aceasta are ca rol determinarea temperaturii efectuand un control mai precis. Ca o concluzie la finalul acestui articol Osaka OHW09DLC8 este un aparat de aer conditionat modern, cu foarte multe functii si optiuni dar care are un raport pret/calitate excelent, fiind un adevarat best buy.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *