Osaka Nordic Inverter OHW12LT – aer conditionat cu putere 12.000 BTU, dotat cu functie pentru auto-diagnoza

Chiar daca nu foarte multe persoane au auzit de Osaka, acest producator este unul cu experienta si renume in domeniul aparatelor frigorifice. Majoritatea produselor din oferta acestui producator sunt din zona premium iar pretul acestora este unul foarte accesibil. Exemplu concret il reprezinta Osaka Nordic Inverter OHW12LT, model din gama 2016, potrivit pentru incaperile mici si mijlocii (este recomand pentru o locuinta cu maxim 3 camere). Se poate utiliza si pentru spatii mai spatioase, insa in acest caz aparatul ar functiona la capacitate maxima.

Cea mai buna pentru acest aparat am gasit-o verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul pana la locuinta dumneavoastra. Pentru instalare trebuie sa platiti in plus, insa din experienta proprie, pretul pentru montaj nu ar trebui sa depaseasca 300-350 lei, indiferent de oras sau firma. Pentru ca discutam despre un model din zona premium, aparatul vine cu garantie 36 de luni, oferita de producator. Pentru a beneficia de aceasta garantie trebuie ca instalarea sa fie efectuata de catre o firma autorizata.

Osaka Nordic Inverter OHW12LT unitatea interioara

Osaka Nordic Inverter OHW12LT este un aparat care dispune de un design elegant, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Unitatea interioara este complet alba, avand in partea dreapta un mic display unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata. Restul de informatii sunt disponibile pe ecranul de pe telecomanda. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite in prezent la orice aparat din aceasta categorie de pret. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele sunt asezate intuitiv.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, aparatul are o putere de racire de 12.000 BTU pe ora, fiind suficient pentru racirea/incalzirea locuintei. Atunci cand este utilizat pentru racire acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ iar pentru incalzirea locuintei acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+. In ambele situatii consumul este unul scazut, la final de luna factura de energie nu va creste foarte mult.

Pentru ca discutam despre un aparat cu compresor tip Inverter, acesta nu doar ca face aparatul mai silentios sau economic, compresorul ajuta la functionarea aparatului chiar si la temperaturi extrem de scazute, facand posibila functionarea acestuia chiar si cand afara sunt temperaturi de -15 grade. Aparatul este dotat si cu senzor pentru detectarea scurgerilor de freon, in felul acesta veti putea indentifica problemele aparute intr-un timp mai scurt.

Osaka Nordic Inverter OHW12LT dispune de urmatoarele functii/programe: racire, incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode, dezghetare automata si auto. Este un model silentios, atata unitatea interioara cat si cea exterioara nu deranjeaza, nici atunci cand treapta de ventilare este setata aproape de maxim. Asa cum am scris inca de la inceputul acestui review, acest model este unul cu raport pret/calitate foarte bun, fiind recomandat chiar si inaintea altor produse de la producatori premium precum Samsung sau LG.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *