Orion OT2415/S – televizor de dimensiuni reduse cu functii Smart

Daca cauti un televizor cu dimensiuni reduse insa vrei ceva mai mult decat un TV clasic dotat cu functiile clasice, atunci modelul adus astazi la review poate fi unul potrivit pentru tine. Orion OT2415/S este un model cu diagonala potrivita pentru o bucatarie moderna sau cel mult pentru camera copiilor, insa dotarile acestuia transforma acest model intr-unul nu foarte accesibil, de aceea este recomandat doar celor care chiar vor folosi functiile Smart, pana la urma acestea fac pretul sa fie ceva mai msre decat al unui TV cu dotari standard.

Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. Totusi, inainte de achizitionare trebuie sa stiti faptul ca pentru a utiliza functiile Smart aveti nevoie de un adaptor WiFi, acesta fiind doar WiFi Ready. Mai exista si posibilitatea conectarii acestuia prin cablu insa nu stiu cat de comod este sa mai atarne un cablu in plus pentru internet. De aceea, daca il cumparati exclusiv pentru functiile Smart ganditi-va de doua ori inainte daca veti cumpara acel adaptor pentru internet.

Orion OT2415-S din fata

Ca si aspect Orion OT2415/S este un televizor care arata foarte bine, chiar daca este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta, lansand in felul acesta mai mult spatiu disponibil pentru display. Forma pe care o are suportul este cea clasica, intalnita de obicei la modelele mai vechi, insa trebuie sa tinem cont si de faptul ca nu este un produs premium, asadar nu putem avea pretentii premium. Se poate monta si pe perete insa pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA, cu prindere 75×75.

Meniul disponibil in limba romana dar si lipsa functiilor premium fac din acest TV unul usor de utilizat sau configurat chiar si de persoanele in varsta sau cei care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare foarte mare nici in cazul celor HD. Telecomanda este potrivita ca si marime iar butoanele uzuale sunt plasate la indemana, pentru o utilizare mai usoara.

Sunetul este asigurat de un sistem format din doua difuzoare stereo care se aud suficient de puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand sunt la maixm. Chiar si asa televizorul vine dotat cu iesire audio astfel ca poate fi conectat rapid la un sistem audio extern. Diagonala de 61 centimetri este potrivita pentru incaperile mici si medii. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli insa chiar si asa imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este extrem de bun, avand in vedere ca nu este vorba despre un display IPS.

Asa cum era de asteptat este prezent si tunerul digital DVB-T/DVB-C, pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. Orion OT2415/S vine dotat si cu player multimedia integrat, chiar unul foarte bun, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau HDD extern aproape orice fisier multimedia.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *