Omnia O1MVI-09WFR – aer conditionat accesibil cu modul WiFi inclus in pret

Chiar daca vremea tropicala in sfarsit a ocolit tara noastra, inca nu putem spune ca am scapat definitiv de temperaturile ridicate ale verii. De aceea, consider ca acum este cea mai buna perioada pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Tot acum sunt si cele mai bune oferte disponibile online. Spre exemplu, aparatul de aer conditionat Omnia O1MVI-09WFR este unul aparut recent pe piata din Romania, dispune de un pret foarte bun precum si functii pe care le intalnim de obicei doar la modelele din zona premium.

Cea mai buna oferta am gasit-o online aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kitul de instalare, insa chiar si asa ramane un aparat cu raport pret/calitate foarte bun pe care il recomand cu caldura. Pentru instalare veti plati in plus aproximativ 300-350 lei, in functie de firma aleasa pentru montaj. Trebuie sa optati pentru o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie. Legat de garantie, producatorul ofera garantie 5 ani de zile, in felul acesta reusind sa ofere in plus de incredere in acest brand.

Omnia O1MVI-09WFR unitate interioara

La exterior, O1MVI-09WFR este un aparat de aer conditionat clasic, cu design similar cu ce intalnim si la restul producatorilor. Este construit in totalitate dintr-un plastic alb mat, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta, fara sa „strice” in vreun fel aspectul acesteia. Pe centrul unitatii interioare sunt prezente catea LED-uri care indica programul utilizat. Informatii suplimentare cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul folosit, sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda.

Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Pentru ca inclus in pret veti primi si modulul WI-FI, aparatul de aer conditionat poate fi controlat cu usurinta de oriunde, cu ajuorul telefonului inteligent sau a tabletei. Descarcati gratuit aplicatia, INVmate II, prin intermediul Google Play & App Store si setati tempreturile dorite de dumneavoastra. Integrat in telecomanda este prezent un senzor inteligent care odata activat prin intermediul functiei iFeel, temperatura setata se sincronizeaza cu senzorul inteligent de pe telecomanda. Astfel, temperatura de setata te va urma oriunde vei merge cu telecomanda oferind un confort si o economie de energie.

Cei 9000 BTU/h fac ca acest aparat sa fie potrivit pentru o locuinta cu pana la 2-3 camere. Pentru spatii mai largi recomand un model cu minim 12000 BTU. Compresorul din dotare este unul care foloseste tehnologia Inverter, astfel ca discutam despre un consum de energie minim. Conform specificatiilor acesta se incadreaza in clasa de consum energetic A++, indiferent daca este utilizat pentru incalzire sau racire, in ambele situatii consumul fiind unul minim. Pentru ca aerul ventilat de Omnia O1MVI-09WFR sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este dotat cu Filtru ionizator, care ofera o atmosfera proaspata si curata, prin captarea prafului si fumului, oferind un aer curat in conditii de inalta calitate.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *