Omnia O1MVI-09 – aer conditionat accesibil dotat cu functii premium si 5 ani garantie

Nu stiu daca in prezent se mai poate odihni cineva fara un aparat de aer conditionat. Daca in urma cu cativa ani era de ajuns un ventilator, in prezent fara aparat de aer conditionat este cam imposibil sa te poti relaxa. Preturile acestor aparate a scazut considerabil in ultima perioada, astfel ca puteti gasi modele cu adevarat accesibile, care desi vin de la producatori nu foarte cunoscuti, se bucura de performante si dotari pe care in trecut le intalneam doar la nume mari, precum Samsung sau LG.

Un exemplu concret este Omnia O1MVI-09, aparat de aer conditionat ieftin, pe care il recomand celor care vor sa raceasca o locuinta cu maxim 2-3 camere. Inainte sa discutam despre performantele si functiile acestuia, haideti sa va spun de unde il puteti cumpara mai ieftin. Eu am gasit cea mai buna oferta aici verifica oferta, inclus fiind transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa ramane un aparat cu raport pret/calitate foarte bun. Din experienta personala, pentru instalare va trebui sa platiti in plus inca 350-450 lei, in functie de oras sau firma care se va ocupa de montaj. Trebuie sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar puteti ramane fara garantie (producatorul ofera 5 ani).

Omnia O1MVI-09 unitate interioara

Chiar daca este un aparat ieftin, la exterior acesta pastreaza acelasi design pe care il intalnim in prezent la majoritatea aparatelor din aceasta categorie, indiferent de producator sau pret. Unitatea interioara este complet alba, iar pe centrul acesteia sunt prezente cateva led-uri care indica programul utilizat. Pentru informatii suplimentare, ecranul prezent pe telecomanda va sta la dispozitie. Dimensiunile sunt cele standard pentru un aparat tip Split, fiind posibila instalarea acestuia chiar in spatiul ocupat de vechiul aparat de aer conditionat, fara mai fie necesare alte gauri in perete.

Cei 9000 BTU sunt de ajuns pentru climatizarea unei locuinte cu pana la 2-3 camere. Se poate folosi si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul acestuia va scadea iar consumul de energie va creste. De aceea, daca aveti nevoie de un aparat pentru climatizarea unei locuinte mai mari, recomand sa alegeti un model cu putere de racire de minim 12000 BTU. Este un model economic, fiind incadrat in clasa de consum energetic A++, indiferent daca este utilizat pentru racire sau incalzire. In ambele cazuri consumul este unul scazut, care nu va creste factura la energie cu mult, chiar si daca este utilizat zilnic.

Consumul scazut este obtinut datorita compresorului tip Inverter, marca Rotary. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face aparatul si foarte silentios. De asemenea acesta face posibila functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade. Pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este dotat cu filtru Vitamina C + Cold Catalyst + Silver Ion. Ca o concluzie la finalul acestui review, Omnia O1MVI-09 este un aparat ieftin, cu dotari de top, ideal pentru cei care isi doresc un produs de calitate, insa nu vor sa cheltuie foarte mult.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Omnia O1MVI-09 – aer conditionat accesibil dotat cu functii premium si 5 ani garantie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *