Odys WinTab 10 – tableta de 10 inch cu Windows 8.1 sistem de operare

Stim cu totii ca tabletele ieftine cu Android nu functioneaza asa cum ne-am dori, de cele mai multe ori acestea au lag, se blocheaza si mai tarziu ajung in service. Acest lucru se datoreaza in principal sistemului de operare, acesta are nevoie de mai multe resurse pentru a functiona corespunzator, resurse care la taletele ieftine lipsesc. Daca esti in cautarea unui tablete cu pret accesibil si performante bune atunci un model cu Windows poate fi o alegere potrivita.

In comparatie cu Android aest sistem de operare necesita mai putine resurse pentru o functionare fluenta fara timpi de asteptare sau lag, de aceea chiar si modelele ieftine cu Windows functioneaza impecabil. Daca la inceput tabletele cu Windows duceau lipsa de aplicatii in prezent situatia s-a schimbat, majoritatea aplicatiilor care sunt disponibile pe iOS sau Android sunt prezente si aici. Modelul adus astazi la review este excelent pentru cei cu nevoi multimedia si office, da aceasta tableta primeste o licenta pentru Office 365 valabila un an de zile. In plus daca doresti poti atasa o tastatura externa si poti folosi tableta ca un mini-laptop.

Odys WinTab 10 din fata

Design-ul acesteia este asemamanator cu ce intalnim si la tabletele cu Android, din acest punct de vedere nu exista diferente foarte mari. Carcasa acesteia este construita dintr-un plastic negru cu finisaj mat fiind foarte rezistenta la urmele aparute dupa utilizare precum si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Dimensiunile sunt cele uzuale, putem spune ca se incadreaza in standardele actuale, impuse de marii producatori. Aceasta nu se incalzeste excesiv nici dupa perioade mai lungi de utilizare.

Procesorul din dotare este un Intel Z3735F, model cu 4 nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.83 GHz. Diagonala ecranului masoara 10 inci, fiind perfecta pentru activitatile multimedia. Rezolutia acestuia este de 1280 x 800 pixeli, nu chiar cea mai buna pe care am intalnit-o pana acum dar suficienta pentru imagini clare si culori vii. Display-ul folosit este unul IPS, asta inseamna ca unghiul de vizibilitate este foarte bun.

Pentru stocare cei 32 GB ar trebui sa fie suficienti insa daca ramaneti fara spatiu puteti alege sa introduceti un card MicroSD, acesta va poate aduce un plus de pana la 32GB. Cele doua difuzoare stereo sunt suficient de bune pentru un sunet clar si puternic – clar nu mai este nevoie de boxa externa. Desi nu cred ca cineva cumpara o tableta pentru poze este bine ca in dotare sa ai o camera suficient de buna. Odys WinTab 10 are in dotare doua camere web, una frontala si una pe spate, ambele cu rezolutie maxima de 2 megapixeli. Pozele facute cu aceasta sunt destul de bune insa doar atunci cand exista suficienta lumina naturala. La internet se poate conecta doar prin WiFi sau 3G – aici doar cu ajutorul unui USB Dongle. Bateria va poate oferi o autonomie de pana la 4-5 ore de utilizare normala.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *