Odys Space 10 3G – tableta cu display de 10inch, suport 3G, toate cu pret accesibil

Chiar daca nu mai sunt la mare cautare, producatorii continua sa lanseze pe piata tablete. Un model care mi-a atras atentia zilele acestea este Odys Space 10 3G. Acesta face parte din noua serie, lansat la inceputul acestui an. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Recomand acest model celor care isi doresc un device cu display generos, comfiguratie decentea si suport 3G, pentru conexiune mobila. Vine dotata si cu senzor GPS, astfel ca poate fi utilizata foarte usor si pe post de navigator.

Legat de aspect, acest model este unul care se incadreaza in standardele actuale, avand un design elegant si modern. Este construita in totalitate dintr-un plastic alb care arata foarte bine si care rezista in timp atat la urmele aparute dupa utilizare cat si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Dimensiunile sunt cele uzuale, fiind un device usor si subtire care poate fi tinut chiar si intr-o singura mana.

Odys Space 10 3G din fata

Sub carcasa intalnim un procesor Intel Atom X3, dotat cu patru nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.2 GHz. Acesta ajutat de 1GB de memorie face ca sistemul de operare sa functioneze fluent, fara probleme. Din fabrica vine cu Android 5.1 Lollipop, insa pe viitor este posibil sa primeasca update pentru o versiune mai noua, mai ales ca dispune de o configuratie decenta. Diagonala ecranului masoara 10 inch, o marime potrivita pentru activitatile multimedia.

Rezolutia maxima este de 1024 x 600 pixeli, aceasta reusind sa asigure imagini clare si culori foarte bune. Producatorul nu specifica daca ecranul este protejat in vreun fel dar pentru o protectie suplimentara recomand utilizarea unei folii, mai ales ca pretul acestora nu este unul foarte mare. Pentru stocare cei 16 GB ar trebui sa fie de ajuns, mai ales daca nu instalati jocuri. In cazul in care aveti nevoie de mai mult spatiu pentru stocare recomand utilizarea unui card MicroSD, acesta va poate aduce un plus de pana la maxim 32 GB.

Nu este o tableta pentru poze, camera frontala este VGA iar cea de pe spate este de numai 2 megapixeli, asadar nu ne putem astepta la poze de calitate. Avand in vedere pretul nu cred ca puteam avea pretentii. Se poate conecta la internet atat prin WiFi cat si prin 3G, pentru acest lucru aveti nevoie de o cartela SIM cu optiune de internet activa. Bateria tabletei este de 5800 mAh, aceasta reusind sa ofere o autonomie de pana la maxim 5-6 ore de utilizare obisnuita (internet, filme sau jocuri).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *